Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Belevágjak egy ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Szóval nemrég jött egy új csaj edzésre (eddig csak én voltam lányként, a többiek a fiúk, "fiús sport"). Nyilván edzés után váltottam vele pár szót, majd kérdezte, hofy nem-e tudom, hogy hogy mennek a buszok. Én mondtam, hogy fogalmam sincs, és kérdeztem, hogy hova megy. Válaszolta, hogy a buszpályaudvarra, ott szállna át egy másikra. Mondtam, hogy az nincs messze tőlünk, úgyis arra mennék, szívesen elviszem. Útközben beszélgettünk, tényleg baromi szimpatikus volt. Aztán kérdezte, hogy nincs-e kedvem megvárni vele a buszát, mert tök jó fej vagyok. Mondtam, hogy persze, a lényeg a lényeg, beszélgettünk, jött a busza, elment. Majd bejelölt facen, ott folytattuk a beszélgetéseinket, kiderült, hogy ő amúgy leszbikus. Én egyébként bi vagyok, de inkább a fiúk jönnek be, lányok csak ritkán. Na, ő a ritkább lányok közé tartozik.

Következő edzés után, amikor találkoztunk (egymás melett öltöztünk) megcsókolt. Ezt viszonoztam, de aztán meg olyan kínos volt. (ő max.sejhette rólam, hogy bi vagyok, nem mondtam, céloztam rá)

És igazából itt jönne a problémám. Egyrészt tényleg bírom őt, el tudok képzelni egy kapcsolatot vele. Másrészt a szüleim nem tudnak arról, hogy bi vagyok, és nem is akartam ezzel előjönni, amig önálló életem, komoly párkapcsolatom nem lesz. Nem tudom, hogy hogy reagálnának. Harmadrészt pedig jövőre egyetemre megyek, valószínűleg olyan helyre, ahol kötelező koliban lakni, kijárás is csak este 21:00-ig van, hazamenni csak hétvégén lehet. Szóval erre egy párkapcsolat biztosan rámenne.

Ti külső szemlélőként mit gondoltok?

2018. okt. 30. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem próbáld meg. Veszteni nem veszítesz. Plusz alakulhat jól is a dolog. :)
2018. okt. 30. 22:22
 2/2 anonim válasza:
Mindenképpen mehet a dolog, csak nyerhetsz vele, boldog is leszel vele, ha úgy alakul hogy tartós lesz, az még jobb, stb. Velem miért nem történik soha ilyen :I :(
2018. nov. 6. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!