Belevágjak egy ilyen fiúval a kapcsolatba?
Felkeresett hogy randizzunk, látszólag nagyon komolyan gondolja, de mégis a randit egy szórakozóhelyen tervezi a haverjaival, mikor megmondom hogy nem, köszi, akkor meg ír hogy miért nem, és szinte már én érzem rosszul magam..
Illetve tudom (kisváros- terjed a pletyka, hallom akarat nélkül + facebookon is látom) hogy a randizgatás közben kavargat csajokkal, szeretlek üzeneteket ír mások üzenőfalára.. És ezt nem értem.
Csak szerintem kéne hagyni az egészet?
Ha tényleg randi közben másokkal kavar (pletykálni ugyanis bármit lehet), akkor egyértelmű, hogy felejtős.
Na meg mondjuk én személy szerint egy randit kettesbe szervezek valami romantikus helyre, és nem a haverokkal egy diszkóba vagy kocsmába.
Nem!! Ez nem hozzád való! Úgy látom, hozzád normális srác való, ami nagyon helyes! Ez nem az! Nem is illik hozzád. Már csak ennyiből is látszik. Ő a randit egy igénytelen discoban képzeli el veled ahol még 10 barátja is van. Te meg esetleg egy igényes étterembe vagy moziba ahol 2-en vagytok. Ebből már most lehet tudni, hogy kettőtök között nincs jövő!
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!