Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belevágjak-e egy új kapcsolatba?
Az ex barátnőmmel pár hónapja szakítottunk, azóta nem volt még barátnőm, mert nehezen tudtam elszakadni tőle, de pár hete összehozott a sors egy másik lánnyal, akivel nagyon jól megvagyunk. Csak én félek belekezdeni egy komoly kapcsolatba, mer mivan akkor ha még nem hevertem ki teljesen az ex barátnőt, mert héba-hóba még gondolok rá. De ha a leendő barátnőmm el vagyok vagy msnezek, akkor sokkal boldogabbnak érzem magam, mint mikor az ex barátnőmm el még jártunk.
Ti mit tennétek a helyemben?
Ezt neked kell eldöntened, mert te érzed igazán...
Én személy szerint nem "menekülnék" egy új kapcsolatba, adnék magamnak egy kis időt, hogy rendesen kiheverjem a dolgot, és ne csak a párkapcsolat témára tudjak koncentrálni.
Ha ez segít, én lassan negyven éves leszek, de még mindig gondolok valakire, akivel úgy 20 éve jártam együtt...
Egyébként nem értelek, mert azt írod, hogy a leendő barátnőddel boldogabb vagy, mint a régivel voltál. Én simán összejönnék az új lánnyal. Rövid az élet ahhoz, hogy a sebeinket nyalogassuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!