Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Monteveres kérdése:
Fiúk nektek bejönnek a rocker lányok?
Figyelt kérdés
Vagy a csajosak tetszenek inkább?2018. okt. 26. 18:46
11/21 anonim válasza:
Igen, de sok minden számít még mellette nyilván :)
12/21 anonim válasza:
Nem. Akiket ismerek, azok fiúsak, káromkodnak és vedelnek, mint az állat. De biztos nem mindenki ilyen. De kapásból ők jutnak eszembe.
13/21 anonim válasza:
Hát lányom szerintem te most kaptál annyi privátot hogy új világok nyílnak meg
14/21 anonim válasza:
13, hol írta egyáltalán, higy csaj??
lehet pasi is, a neve se sokat súgal
15/21 anonim válasza:
Únokahúgom rocker, szerintem egy nagyon gyönyörű lány(ne értsetek félre...), de még egyetlen egy udvarlója sem volt. Pedig ő nem egy ilyen otthon ülős fajta, fb-n egy rocker csoportban is benne van és mégsem. Igaz, az is benne lehet a pakliban, hogy mégcsak 14 éves, de ez most mindegy igazából szerintem... A lényeg az, hogy én azt vettem észre, hogy nagyon kevés fiúnak jönnek be a rocker lányok. Nekem mondjuk bejönnek, sőt. Bár nem baj, ha nem úgy öltözködik, de ha szereti a rockot az már előny.
18/F
16/21 anonim válasza:
En pl kinezetre "csajos" vagyok, viszont imadom a rock-ot:) na ilyenkor mi a helyzet?
18/21 anonim válasza:
16-os. Te vagy a tökéletes :))
19/21 anonim válasza:
Eddig csak rocker csajokkal jöttem össze. Lehet, hogy bejönnek :D
20/21 anonim válasza:
És mint mindenhol, itt is le vagyok pontozva... Valaki nagyon élvezheti ezt. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!