Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszem beestem a baràtzónába. Hogy tünjek el innen?
Eddig nem volt ilyen gondom.🤣
Ezt a lányt nem adom fel.. akármeddig próbálkozok.
1-2 óránként ír vissza, akkor is 2-3 szóval válaszolgat.
Tegnap fura dolog történt. Rá írtam, lezajlott a szokásos hogy vagy meg stb.
Utána Ő KEZDETT új témába. Megkérdezte hogy a mostani profilja jó-e, vagy amit mindjárt elküld jobb lenne-e.
Én válaszoltam rá, sztm az most lényegtelen mit mondtam.
És szerintem oké, hogy ő kezdett egy új témát, de ezt barátok közt szokás csinálni, nem? Vagyis inkább barátok közt. Sztm ezzel zárt be a barátzónába. Megunta a próbálkozásaimat.. de én nem adom fel😊
Hogy tudok kiszabadulni?
Többször is elhívom őt valahova. De nem jött. Egyszer sikerült elérnem hogy velem jöjjön a buszmegállóba!🤪😱 teljesítmény mi?😀😀
Mit csinálok rosszul?
Túl kedves vagyok vele?
Sok a bók?
Túl nyíltan próbálkozok?🤣
Nem vagyok valami félénk igazából. Nem értem mi a baj..
Más tetszik neki?
"Ki az, leboxolom vele"
"Uradat két pofonból elfektetem"🤣😂
Adjatok tippeket kérlek.😀 ez a csaj engem is megfogott.
Hidd el, én ezt megjártam lányként, a pasi, az rögtön firendzone-ba tett. Szörnyű.
Szerintem egyszerűen nem jössz be neki, ennyi. Keress mást!
Utolsó előtti, ha neked a 11 csajon akadt meg a szemed, járj te is szórakozni, menj oda lányokhoz. És lesz neked is 11 élményed. A bránermájsztert azért használom mert kedvenc filmem. Nem tudom mi ezen olyan nagy dolog, hogy nem lehet elhinni. Barátomnak az egész suli megvolt... Ja meg még egy pár a többi suliból. Ő ezt 5 év alatt csinálta. (4+1 éves a szak. A plusz egy az érettségi.)
Informatikus, most már asszem 23 éves. Minden bulin ott volt. Csak úgy mint én. Tőle tanultam mindent. Lehet ez a gond, mivel neki sincs állandó barátnője🤣
Szóval, ne hitetlenkedj, attól hogy másnak megy és neked nem, nem kell egyből hazugnak hinni.
Erre az oldalra se lehet úgy feljönni, hogy ne kössenek beléd. Egyből hazugnak hisznek, meg le hímringyóznak. Chh.
Aki hazugnak hisz, annak milyen élete van? Milyen unalmas élete? Lehet később megbánom, de nem túlzottan érdekel.
Feltettem egy kérdést, abban segítsetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!