Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jeleket adhatnék egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jeleket adhatnék egy fiúnak?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik és szeretném vele tudatni de elmondani nem fogom. Mit tudnék csinálni?

Ő 17, Én kicsivel kisebb

2018. okt. 19. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem fogja érteni máshogy amúgy. De keresd a társaságát, ha van rá alkalmad, hívd el valahova, aztán ha lép, akkor jó.
2018. okt. 19. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondd el neki. Ne legyél beszari
2018. okt. 19. 23:48
 3/5 MessorKing18 ***** válasza:

Mond naki minden nap ezt

Szuki deszu

Ha már nagyon kíváncsi és rá keres akkor rájön higy mit jelent :)

Ich liebe dich csak japánul

2018. okt. 20. 08:37
 4/5 anonim válasza:
Ejts le sok mindent a szeme láttára, aztán meg hajolj le a leejtett tárgykért. Ajánlott seggre edzeni a jó hatás érdekében. Legalább is én nagyon értékelném, ha velem csinálnák.
2018. okt. 21. 22:56
 5/5 1112 ***** válasza:
Nézzél rá , mosolyogj rá, köszönj neki:) De tudja, hogy direkt csak neki szóljon; mármint , hogy ő váltsa ki a köszönést, azt ő tudja!! :) Nemtom, talán oylankor a legjobb, mikor egyedül van , és egyébként szerintem kérdezd meg, azon tűnődtél esetleg lenne-e kedve elmenni veled meginni egy kávét, vagy megenni egy sütit, vagy moziba, vagy csak úgy sétálgatni, vagy valami. Amúgy egyébként nemtom most akkor kávét adhatnak-e ki 18 alatt; na de mindegy; szal hívjad szerintem nyugodtan el; pizza is jó; de ha mozit szerveztek, előtt vagy utána még legyen időtök beszélgetni, tehát ne csak a film erejéig találkozzatok, hanem vagy találkozzatok jóval a film előtt, pl 20-30 perc; vagy pedig utána maradjatok még egy kicsit; úgy kéne intézni, hogy meg tudjátok oldani, és akkor még a tanulást is mellette; szerintem ez valami hétvégi dolog lesz főleg, mert suli után pl már lehet h tökre fáradtak vagytok, meg időtök sincs; de mondjuk pénteken talán több van; de inkbáb szombat v vasárnap, és akkor lehet következmények nélkül mozizni; pl nincs az, h kimarad a tanulás, és akkor másnap dolgozat; lehet h talán a szombat a legjobb, de nemtom. :)
2018. okt. 21. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!