Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mit jelent, ha sokszor a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent, ha sokszor a szemembe néz?

Figyelt kérdés
Van a sulimba egy csaj. Már több mint 1 éve, amikor elmegyek mellette a folyosón vagy látótávolságba kerül, sokszor rám néz, egyenesen a szemembe....de nemtudom ezt a dolgot hová tenni. Úgy tudom nincs barátja. Talán bejövök neki? Vagy általába miért szoktak egy fiút így nézni a csajok?

2018. okt. 15. 21:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Velem is ugyan ez van. Nagyon megvan a tűz a csajjal, nem beszélünk, de erezni, h itt mindkettőnk tud a masik létezéserol. Csak az a baj h neki baratja van. Na ilyenkor mi a teendő?

(bocsi kérdező 😅😅🤚🤚)

2018. okt. 15. 22:05
 2/12 anonim válasza:
100%
Tetszel neki, vagy azt nézi, hogy megint mi a faszt néz ez a nyomi. Ha nem bámulod akkor az első a valószínűbb, ha te bámulod akkor az utóbbi.
2018. okt. 15. 22:42
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
Biztosan bejössz neki és azért bámul jól a szemedbe hogy ennek emlékét felidézhesse éjjeli maszti alatt.
2018. okt. 15. 22:46
 4/12 anonim válasza:
Szemkontaktust akar váltani veled 😃 ami azt jelenti hogy szerelmes beléd 💘 hogyha neked is tetszik az a csaj akkor azt csináld hogyha rád néz, nézz vissza rá 💖 hogyha próbál a közeledbe lenni akkor már biztos szerelmes beléd 💖💖💖
2018. okt. 16. 06:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Néha vissza szoktam nézni rá. De ha én nem mézem, néha csak a szemem sarkából megfigyelem, akkor is rám néz legtöbbször. De nekem az a fura benne, hogy kicsit mintha mosolyogna amikor néz. Nem mosolyog, csak a szerintem normál arctartástól egy kicsit közelebb van a mosolyhoz.
2018. okt. 16. 07:07
 6/12 anonim ***** válasza:

"(...)miért szoktak egy fiút így nézni a csajok?" Hát miért, miért? Tetszel neki! :D

Első lépésként mosolyogj rá, aztán legközelebb köszönj neki!

Én lány vagyok, én ezt úgy tudom megítélni, hogy valamennyire bejössz neki, mindenképpen. Lehet, hogy csak helyesnek tart, lehet, hogy halálosan szerelmes. Ki tudja? xD

(Amúgy osztálytársad?)

2018. okt. 16. 19:32
 7/12 A kérdező kommentje:
nem, egy évfolyammal alattam jár.
2018. okt. 16. 21:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor nincs közös órátok, igaz? :(
2018. okt. 16. 21:02
 9/12 A kérdező kommentje:
nincs
2018. okt. 16. 21:06
 10/12 A kérdező kommentje:
eléggé félénk típus vagyok, nemhiszem, hogy oda mernék menni hozzá
2018. okt. 16. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!