Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj az embereknek az, hogy a pasim sokkal idősebb nálam?
16 évesen aztán tudod is, hogy akarsz e gyereket... meg hogy mik a terveid a jövőre nézve
ő lehet, hogy tudja mert felnőtt és nem tudná már megszokni
de te??
ismerek ilyen lányt aki 17-20 évesen szintén "nem akarok gyereket" kórban szenvedett... majd később ő volt az aki büszkén mondokatta mindenkinek, hogy terhes lett és semmiért se adná a kislányát :)
neked még nincs igazán jövő képed, csak elképzeléseid vannak és majd lehet változnak pár év múlva
én pl egészen kicsi koromtól rendőr akartam lenni, rendészeti suliba is jártam, erős fizikumom van mai napig, de 17 éves koromba ezt feladtam, mert rájöttem, hogy nem az én világom...
kitudja, hogy te is mikor "térsz észhez" (mikor gondolod meg magad)
még fiatal vagy nagyon, de ha elszúrod az életed azt örökre bánhatod
(nagymamám kb anyi idős volt mint te mikor férjhez ment, szerette nagyapám mindennél jobban, és nagyapám is őt, mindent megadott neki, jó módba éltek...
de nagymamám őszintén megmondta, hogy bánja, hogy nem élhette ki magát, többet szeretett volna bálokba járni és minden egyéb)
En azért nem gondolom, hogy a kérdező holnap megházasodik a barátjával...
Nem kell 17 évesen egy életre dönteni.
Mondjuk a hasonló tervek picit furán hangzanak, lévén - gondolom - a kérdező még tanul, a szüleivel él, a párja meg remélhetőleg dolgozik...
Én továbbra is azt mondom, a te életed. Én azért néznék furán rátok, mert magam már megtapasztaltam, milyen tud ez lenni. De anno engem se érdekelt, ki mit gondol...
Nem fáj ez senkinek sem, csak nem értik, hogy a szüleid és te magad is, hogy gondolod hogy egy 40 éves férfi hozzád való. Inkább sajnálnak téged, mintsem fájna ez bárkinek is.
Szerinted az a 40 éves férfi tényleg egy érett, inteligens, komoly NŐT lát benned?
Majd a szallagavatódra biztosan el fog menni, és az osztálytársaid, a tanáraid és mindenki más azt fogja hinni, hogy az édesapád kezét szorongatod, nem a barátodét.
Pfft:”)
Én csak ennyit tudok hozzáfűzni ehhez az egészhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!