Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Lányok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Lányok! Titeket mennyire taszít az önbizalom hiány?

Figyelt kérdés

Jó nyílván minél nagyobb az önbizalom hiány, annál taszítóbb, de azért érdekel, hogy ki hogy vélekedik erről. Zavar-e egyáltalán stb.

Kort ha nem akartok nem kell írni, de az hogy srácok vagy lányok voltatok-e, az azért érdekelne:)

2018. okt. 10. 23:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%

Engem zavar ha valaki önbizalomhiányos

Jó az se jó mikor valakinek túl sok van,de azért megszólalni merjen már...

23L

2018. okt. 10. 23:58
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar. Igazából egy ilyen önértékeléssel kapcsolatos dolog se zavar, mert mindegyiket tudom kezelni. Ha valaki depressziós, szorongásos, nem hajlandó enni, utálja magát, estébé, az ilyenekben van már tapasztalatom, és jó érzés, hogy valakinek tudok segíteni. Szóval nem zavar. Egyedül az igen, hogy ha valakinek problémája van, és nem hajlandó ellene tenni. Az zavar.

17l

2018. okt. 11. 01:55
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel?

Az ember értékeit nem egyenként kell nézegetni.Ha önbizalomhiànyos,de mellette jó társaság akkor leszarom az önbizalmát.Sôt segìtek,hogy legyen neki...

2018. okt. 11. 05:55
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

Engem nem zavar, sőt, jobban is szeretem az ilyen embereket. A hétköznapokban sokkal normálisabbak. Nem belőlük lesznek a pi"""'ák és a páwák. De nem azt mondom hogy minden nem onbizalomjianyos ember bunkó, csak többségében.

Egyebkent elkezdtem csinálni egy csoportot ahova az onbizalomhianyos embereket kezdtem el összegyűjteni. Tök jó mert bennük - ha bár idegenek is - de sokkal jobban megtudok bízni

16F

2018. okt. 11. 06:38
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet furán hangzik, de engem vonz, meg konkrétan minden "agybaj" amit a kettes felsorolt, én nem csak kezelni tudom, hanem kezelni is akarom. Ez valószínűleg a saját önértékelési problémáimnak köszönhető, amik miatt fontosnak akarom érezni magam a másik személy számára.

19/F

2018. okt. 11. 07:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
#5 vagyok, #4 engem érdekelne a csoport, engem is bevennél?
2018. okt. 11. 07:12
 7/16 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, ha valaki önbizalomhiányos, mivel én is az vagyok.

És sokkal jobban meg tudom értetni magam velük mint a tucatpávákkal/plázacicákat.

És én amúgy is szeretem egy lányban azt, ha visszafogottabb ebben a mai magamutogatásról, és tömegmanipulációról szóló világban.

17/F

2018. okt. 11. 09:03
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten tetszik, ha egy lány önbizalomhiányos.
2018. okt. 11. 11:34
 9/16 anonim ***** válasza:

#8-as

Én is pont az önbizalomhiányos lányokat kedvelem. És erre akartam kilyukadni. Csak én ezt nem akartam így konkrétan leírni.

(#7-es válaszoló)

2018. okt. 11. 12:32
 10/16 anonim ***** válasza:
A túlzott önbizalom jobban zavar.
2018. okt. 11. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!