Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj lehet a lánnyal?
20 év alatti csakis szemmelmi huladek lehet mert azok olyan mentalitassal szulettek amivel nem szabad meg szoba allni se
Ket honap es a fejedre nő
Tönkre tesz
Aztan meg elmondja hogy őt kell sajnálni....
Fogak meg kulon rosszpont ha futja iphone ra meg cigarettara
2-es kommentre: ha nem olyan brutálisan rosszak akkor nem lenne gáz.
3-asra a válasz: részben egyetértek mert tényleg ilyenek a többség de ő pl nem dohányzik és nincs almája. nem pénzes a csaj
Régen én sem mosolyogtam úgy,hogy kint vannak a fogaim, ennek nagyon egyszerű magyarázta volt: görbék voltak.
Aztán fogszabályzót csináltattam, jelenleg is megvan még, de azóta úgy vigyorgok,hogy le sem lehet lőni. Imádom a fogaimat mutogatni mosolygás közben,büszke vagyok rájuk.
Nekem az önbizalomhiányom a fogaim állásán múlt.
amúgy ha már a fogain kiugrik a bicska akkor sose lesz belőle szerelem
kis filozófiám
ha még meg se ismerkedtetek, de már is a TÖKÉLETEST keresitek bármilyen tökéletes Istennő is állhat elétek abban is csak a hibát látjátok majd ( nyilván egyéni lelki nyomorból kiindulva)
ha szerelmes vagy annak minden hibájával szereted az illetőt!
(fél évig utána megszokás aztán balhék aztán mindenki keres mást.. ez a keserű happy end :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!