Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk járnátok egy fiús lánnyal?
Rövid haj, bő póló stb... Viszont megvan a maga nőiessége.
(Példának csak Uptown cosplay-t tudom mondani)
Én nem szeretem beskatulyázni a stílusom, hiszen csak önmagam vagyok, de ha mindenképp el akarom dönteni akkor inkább fiús lány vagyok, mint lányos. Nem is külsőre főként, hosszú hajam van, hordok enyhe sminket, a sötét színű rúzsokat kifejezetten imádom, néha-néha még a körmömet is lakkozom, mondjuk tény hogy a ruhatáram jórészt farmerből, bandás pólókból, bakancsokból áll. Magassarkúban felállni sem tudok, nem hogy közlekedni. A viselkedésem, a hobbijaim talán jóval fiúsabbak, ha az általánosan érvényes sztereotípiákat vesszük alapul. Képtelen vagyok kifinomultan és nőiesen viselkedni, imádok PC,PS játékokkal játszani, háborús témájú könyveket olvasni, akciófilmeket, horrorokat, pszichothrillereket nézni (a romantikus dolgoktól a falra tudnék mászni). A focit szeretem nézni és csinálni is, rajongok az oldtimerekért, egy kis bowlingban, csoportos görkorizásban/bicajozásban, pókerezésben, földön ülve pizzazabálásban bármikor benne vagyok. Ellenben a "csajos dolgok", mint a vásárlás, női magazinok olvasása meg ilyenek egyáltalán nem hoznak lázba.
Az ember talán azt gondolná, hogy ez egy fiúnak haverkategória, többnyire az is vagyok számukra, mégis akadtak már akik komolyabban érdeklődtek irántam, bepróbálkoztak nálam. Néhány srácnak ezek a külső-belső jellemzők akár még imponálóak is lehetnek, ahogy eddig észrevettem. Abszolút egyénfüggő, ki mit keres a másik személyben, ha párválasztásról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!