Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti jarnatok egy ilyen lánnyal? 13/l
Figyelt kérdés
Külső: 167 cm magas sportos erős testalkatú fiusabb lány vagyok hajszin világosbarna szemszin kékeszöld
Belső: vicces humoros vagyok kedves es baratkozo
Rossz tulajdonságok kicsit nagyon ritkán de beszologatok mielőtt atgondolnam hogy mi lesz belole
Hobbi imádok focizni mellette zenet tanulok most leszek klarinetbol 5 dikes ellenben utalok énekelni
Öltözködés általában rövid nadrágot hordok de nem de nem a nagyon picit hanem inkább a bermuda nadrágot szereten mellé rovid ujju polot vagy trikot szokram kockas ingeket is hordani és sport cipő
2016. aug. 23. 01:28
1/10 A kérdező kommentje:
Irjatok kort is lecci
2016. aug. 23. 01:36
4/10 anonim válasza:
Soha nem döntenék leírás alapján szeretem magam megállapítani mások tulajdonságait mert azt mondom magamra,hogy vicces vagyok amikor más szerint nem. Külsőről így nem lehet megállapítani semmit. Erre a kérdésre rendes választ alig lehet adni
8/10 anonim válasza:
Nem. 13 evesen mit akarsz? Te jo isten...
19f
9/10 anonim válasza:
Miért kérdezi meg minden lány mikor így nem lehet választ írni mert nem lehet nagyon ismerni beszélni kéne egy csomót látni, hogy hogy nézel ki így nem fogsz kapni értelmes válszt...biztos cuki vagy meg minden de nem ismerlek...
10/10 anonim válasza:
Ki nem hagynálak szerelmem.
95/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!