Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinézetre ki számít 10/10...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinézetre ki számít 10/10 lánynak?

Figyelt kérdés
2018. okt. 10. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Számomra a kiszemeltem.
2018. okt. 10. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen változó, relatív. Van akinek a hatalmas mellű, seggű lány, van akinek csak ha mondjuk a segge nagy, a melle átlagos, van aki meg azt szereti amikor mindkettő átlagos. Van akinek a rövid hajú lány, van akinek a hosszú haju. Van akinek a kicsit ducibb, van akinek a vékony.... Ezt a végtelenségig lehetne sorolni.

Ha viszont személyes véleményt szeretnél akkor nekem az akinek átlagos mell, fenék. Minimum vállig érő haj (annal kisebb egyáltalán nem mert az nekem túl fiús, nemtom miért xdd), és lehetőleg vékony, de ne túlságosan. Azért kicsi súly lehet rajta, de ne sok. Szóval ne legyen se csont se duci... Remélem ertheto. Meg szép arc

Bár ez a 10/10 nekem furcsa. Nem igazán ponzozok így. Inkább h vannak csajok akik bejönnek meg akik nem. Akik vonzóak számomra azokkal beszélgetek kicsit és ha tetszik a személyisége is akkor el hívom valahova

16F

2018. okt. 10. 17:33
 3/10 MessorKing18 ***** válasza:
Olyan nekem csak 3 van aki eléri a 10/10 et de ahhoz személyiségbe is ismernem kell
2018. okt. 10. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Magas, vékony, legyen szép arca. Legyen ápolt. Mondjuk ilyenek, hogy divat, meg 1-2 pattanás az arcán nem érdekel. Aki szép, az azzal is szép.
2018. okt. 10. 18:17
 5/10 anonim válasza:
77%
Hüjeség ez a 10/? Lehet h valakinek a szoke haj kek szem jon be valakinek pedig a barna haj barna szem. Ez mindenkinek sajat velemeny lehet h az egyik fiunak a lany 10/3as a masiknak 10/10.
2018. okt. 10. 19:11
 6/10 Porkardfogútigris válasza:
Ez a kérdés elég szubjektív.Neked lehet a szőkék jönnek be de lehet másnak a barna hajúak.Minden ember más ezért az ízléseik is mások.Nincs két ugyanolyan gondolkodású ember.Lehet bejön neked egy csaj és azt mondod 10/10 de másnak lehet csak 10/5.Én így gondolom LÁNY szemmel.
2018. okt. 10. 19:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más, nekem Taylor Momsen, The End of The F***ing World-ből Alyssa meg az Amerikai Horror Storyból Violet 10/10-esek (számít a kisugárzás), de ismerek olyat, akinek Kim Kardashian az etalon, aki pl. számomra hányinger. :D
2018. okt. 10. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
10/10 = 1
2018. okt. 10. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:
46%
2018. okt. 10. 21:56
 10/10 aliczkia válasza:
Nekem barna szem, barna haj, frufru, de az nem feltétlen, és enyhe szeplő. Eddig csak két ilyet találtam abból az egyik az exem a másiknál meg most próbálkozok
2018. okt. 16. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!