Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok arról, ha egy lánynak extrémebb hajszíne van?
Figyelt kérdés
Pl.: Kék, zöld, rózsaszín, vérvörös vagy szilva színű :) Nektek tetszenek az ilyesmi színű hajak?2018. szept. 24. 17:17
2/16 anonim válasza:
Kék, rózsaszín, vérvörös nekem tetszik.
4/16 anonim válasza:
Legtöbb esetben nagyon is bejön
5/16 anonim válasza:
Félre értés ne essék, ha itt ahol lakom ilyen lányba futnék tuti azt gondolnám róla, hogy valami komoly problémája van. Erre felé csak az ilyen "öngyilkos akarok lenni" fazonok csinálják. Lehet máshol ez a divat, de erre nem. Sőt sokan el is ítélik emiatt. Személy szerint nekem se nem tetszik se nem utálom. Mindenki azt csinál magával amit akar.
7/16 MessorKing18 válasza:
Én ezt mindig is imádtam.
9/16 anonim válasza:
Nekem teljesen oké, bár ugye nem mindenkinek áll jól egy adott halyszín, vagy estleg csak egy pár tincs ami jól áll valamely színekből. De ha illik a lányhoz a szín, akkor szerintem az tök rendben van!
10/16 anonim válasza:
A rózsaszín , mèg a szilva is rendben van, de az erősebb kèk , zöld ,vörössel sincs nagy baj, de az már nem szèp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!