Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok arról, ha egy lánynak extrémebb hajszíne van?
Figyelt kérdés
Pl.: Kék, zöld, rózsaszín, vérvörös vagy szilva színű :) Nektek tetszenek az ilyesmi színű hajak?2018. szept. 24. 17:17
11/16 anonim válasza:
Konkrétan mindig felötlik bennem a gondolat, hogy vajon rock zenét hallgat-e vagy sem :D Nem tudom miert, de ez az első :D Aztán csak a szemem sarkából nézem őket. Egyénfüggő, hogy kinek hogy áll, de általában azt tudom rá mondani, hogy tetszik. Azért szerencsére egyre több ilyen embert látok így a fővárosban :D
12/16 anonim válasza:
a legtöbbnek bejön.
(színeshajú felnőtt)
13/16 MessorKing18 válasza:
Ha bejön a személyisége akkor ezt:
Van barátod?
14/16 Misi (Mis) becenév válasza:
Kifejezetten tetszik :)
15/16 anonim válasza:
Szerintem undorító...
Utálom ha egy lány sminkel, köröm lakkozik, festi a haját meg ilyenek.
Legyen "természetes".
16/16 daneee123yt válasza:
Nekem igazándiból tetszenek ezek a merész hajszínek. 13 éves vagyok de ha látok egy színes hajú nőt/lányt valahol nekem tökre tetszik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!