Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van párt találni, ha erősen elhízott vagyok (100kg)? 16L
Hiába mondunk negatívat, ha egyből kötekedsz :"DD
Nyilvánvaló, hogy a fogyás egészséges lenne számodra.
És mintha nem írtam volna már le egyszer, igen, vannak olyan fiúk, akiknek bejönnek a molett lányok.
Üdv, 10-es
Mint írtad, igen járható út. Akkor miért nem csinálod? Tényleg nem akar senki megbántani, de neked is be kell látnod, hogy ez nem oké. Nem azt mondom, hogy topmodellnek kell kinézni, mert az sem egészséges, de ez a 100 kiló tényleg sok.
De hogy a kérdésedre válaszoljak, igen, léteznek olyan srácok akiknek bejönnek a molett lányok. Viszont a saját egészséged érdekében tényleg próbálj meg fogyni, mert lehet, hogy most egészséges vagy, de ez hosszútávon nem jó.
Hát, ez elég fura. Kövér vagy, mert koraszülött voltál? Én pont azért vagyok borzasztóan sovány.
De komolyan, mielőtt nekiállnál bunkóparasztozni, sokkal egészségesebb lennél, ha sportolnál, felkeresnél életmódtanácsadót és a fogyásra törekvés nem merülne ki annyiban, hogy "nem eszem zsíros kaját".
És ezt nem azért írom, mert olyan magányos vagyok, hogy legfőbb szórakozásom mások életének megkeserítése -.-
Nyilván van valamennyi esélyed párt találni, hiszen vannak, akiknek az elhízott nők jönnek be, de jelen körülmények között inkább nem a párkeresésre kéne fókuszálnod, hanem arra, hogy hogy ne halj bele baromi fiatalon az elhízás következményeibe.
A lehető legnagyobb jóindulattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!