Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki segítsen, nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítsen, nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hosszú lesz, de olvasd el kérlek. 16 éves vékonyabb, 164cm magas lány vagyok. 2 kapcsolaton vagyok túl. Az előző pasim is 16 éves volt (szerintem nagyon helyes) 176cm magas és a legjobb barátom, de vele párszor összejártunk ott semmi nem állt szándékomban csak beszélgettünk, majd kezdett “fura” lenni, mert a Tisza parti bulikon átkarolt a hátán vitt mindig, amire nem emlékeztem nagyon, inkább videókban/fotókban láttam vissza, de egy vadul sikerült buli estéjén ott aludtam nála és elvesztettem vele (kb 2 hete történt ez). Egy pár napig nem beszéltünk és ujra buli volt múlt héten ,ahol ujra sokat ittam (most ezzel ne támadjatok, kamaszodok)és most az ölében ültem végig meg csókolóztunk, hiába mondtam neki, hogy elmegyek táncolni kért a haveroktól piát és megint ittunk... Ezen a héten újra suli volt és csókolóztam egy másik fiúval a gimi előtt, aki helyesebb és sokkal menőbb. Valakitől meghallotta vagy látta nem tudom, de mondják a haverok, hogy az exem vagy nem tudom hogy nevezzem odáig van értem és mindig fogdossa a seggem még mindig . Ti a helyemben mit csinálnáltok?

2018. okt. 7. 16:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Élő példája vagy annak, hogy miért hívnak manapság valakit "r.banc"-nak. :D
2018. okt. 7. 20:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Tisztára olyan vagy, mint volt osztálytársam. Őt is hajtotta a vére. Már vagy 7 palija volt. Sőt még egyszer össze is szedett egy spanyol palitól nemi betegséget amikor nyaraltak. Megéri?😉
2018. okt. 7. 21:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Basszus, 17 vagyok... Mi a f'sz van a generációmmal? xD

Igyál, de most komolyan te kúrsz félre, neked kéne segíteni magadon. Főleg, hogy ilyen komolytalanul veszed ezt az egészet.

2018. nov. 2. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!