Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális a tini lányoknál?
Jaj drágám, tudom hogy megy ez :D
Igazából annyi az egész hogy tiniként tombolnak a hormonok, főleg mensi előtt és közben. Olyankor nekem is "megtetszik" kb mindenki aki egy kicsit is kedves velem vagy félreérthetően viselkedik. Aztán persze rájövök hogy csak a hormonok szórakoznak már megint mert nincs jobb dolguk, úgyhogy elengedem a dolgot mert tudom hogy nem komoly. Ha az lesz, azt érezni fogod :)
16/L
Normális, hormonok meg dolgok.
Bár annyi kiegészítést tennék, hogy ha már ennyire feszegetjük akkor a szerelem úgy ahogy van az agyban lejátszódó kémiai folyamatok eredménye. -> Semmi lényegi különbség nincs aközött, hogy azért mész oda a fiúhoz mert éppen megtetszett vagy mert """"komoly""". :D
Amúgy a felsoroltakból egyedül a kavarást zárja ki egy kapcsolat, + lehet ám kavarni azokkal a fiúkkal is a másik asztaltól. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!