Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátommal szeretnék aludni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Papucs112 kérdése:

A barátommal szeretnék aludni, de a szüleim nem engedik. Szerintetek hogyan puhíthatnám meg őket?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a barátomék meghívtak egy ismerősük esküvőjére a szomszéd városba. Ugye a menyasszonytáncot "illik megvárni", de mi úgy gondoltuk hogy utána eljövünk és akkor náluk alszunk. A szülei is ott lennének, és egyikünk sem iszik (én enni megyek xd). Ezt felkonferáltam anyukámnak, és kicsit ellentétes volt a véleménye... Azt mondta, hogy ő apámmal a házasságig nem aludt együtt, hogy nem akarja hogy már most kismama legyek, neki kell felelősséget vállalnia...

Itt meg is tudom érteni, de az ő házasságuk 20+ éve volt, és a testvérem is rendszeresen a barátjával alszik (3 évvel idősebb). Kismama pedig nem lennék mert aludni megyek, és már így is megtörtént az első... Védekezéssel.

Nagyon elterveztem, szeretnék vele lenni, ha nem is rendszeresen de már több mint fél éve együtt vagyunk, és szerintem teljesen elfogadható lenne...

Végül abban állapodtunk meg (véleménydm szerint ideiglenesen) hogy elenged az esküvőre, de 10re értem jön. Ti is ennyire féltenétek a lányotokat, vagy ennyi idősen beleférne?

16/l/f

2018. okt. 3. 16:13
 1/6 anonim válasza:
24%
Da akkor meg fog durrantani. Te jó ég.
2018. okt. 3. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Barátoddal beszéld meg, hogy vegye rá...
2018. okt. 3. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Szia! Mond neki,ha megbizik benned, akkor megengedi, ha nem, akkor kerdezd meg, mi ennek az oka...
2018. okt. 3. 16:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! <3
2018. okt. 3. 16:32
 5/6 anonim ***** válasza:
97%
Sose értettem..ebből miért kell ekkora problémát csinálni. Nappal is lehet szexelni. Kérd meg a barátodat- inkább a szülei beszéljék meg a Te szüleiddel.
2018. okt. 3. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:
96%
Mondd meg neki, hogy már nem vagy szűz, és, hogy ismered a védekezési lehetőségeket, beszéljétek meg, lehet, hogy így már elenged, ja amúgy nekem 21 éve volt az első, hidd el akkoriban is pont ugyanúgy ment minden, mint most és már akkor is fura volt, ha valaki a házasságig várt a szexszel.
2018. okt. 3. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!