Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ebből még kapcsolat? 20/f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből még kapcsolat? 20/f

Figyelt kérdés

Van egy 17 éves lány, nagyon szerelmes vagyok belé, viszont nem tudok eligazodni rajta. eleinte nem is szólt hozzám, egyszer megkért, hogy kísérjem haza a vonattól majd utána megint csak pár szót szólt hozzám. Később facebook-on ráírtam ahol elég jól elbeszélgetünk és nyíltnak is tűnik, viszont ha találkozunk (ma is) pár mondat a maximum. Még nem mertem neki bevallani, hogy tetszik tehát nem vagyok benne biztos hogy ezt tudja. Nem sokat mondott de akkor mosolygott viszont a szemembe nem mert bele nézni :( Facebook üzeneteiből úgy vettem észre, hogy én is bejövök neki pl. "Magadról küldhetnél képet ;) " de akkor személyesen miért nem nagyon szól hozzám?

Mi a véleményetek erről?

2018. okt. 2. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kicsit félénk, nem volt még kapcsolata, és tart tőle egy kicsit. Nemtudom mennyire mész rá "nyomulósan" ha nagyon akkor egy kicsit lassíthatsz, ha meg nem, akkor meg próbálj meg vele minél többet beszélgetni szemlyesen is. Hozz fel tök random, akár érdektelen témákat is. Egy a lényeg, hogy tartsd szóval. Utána majd jobban megnyíilik, ha tetszel neki.
2018. okt. 2. 20:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy személyesen zavarba van,ami miatt nem tudja hogy mit mondjon, viszont interneten oldottab a hangulata..
2018. okt. 2. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!