Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne vegyem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne vegyem figyelembe őt?

Figyelt kérdés

Nem tudom ebbe,hogy kezdjek bele. A volt barátommal 4 évig voltunk együtt kb. 9 hónapja lett vége a kapcsolatunknak, de minden hónapban többször is felkeres van mikor én, de általában mindig ő. Mindig mondja nekem,hogy senki nem olyan,mint én meg, hogy senkire sem tud úgy rá nézni, mint rám..

Ezzel az a baj,hogy minden hónapban összejövünk, de ez a "kapcsolat" tart 1-2 napig, mert a volt barátom vagy nem foglalkozik velem vagy nincs rám ideje vagy kijelenti,hogy neki már nem olyan, mint régen..

Mindig mondja nekem,hogy hiányzom neki, de ha velem van meg akkor teljesen más.. Nagyon sok mindenben megváltozott mást lett ő, más lett a társasága

Igazából én nagyon szeretem őt, de ez így nem normális,mert kihasználva érzem magam és teljesen összetör azzal,hogy nem foglalkozik velem meg,hogy facebookon adja a szépet élőben meg soha semmi..

Meg mikor a barátaival van úgy csinál,mintha meg sem ismerne és ez olyan kellemetlen.

Mindig kérdezi tőlem,hogy miért szeretem őt meg ,hogy miért nem próbálom meg mással, hátha könnyebb lenne. De ez nem olyan egyszerű, mert senkire nem tudok úgy ránézni, mint rá. Nekem ő volt az első barátom és mindenben ő volt az első nagyon sok mindent megéltünk együtt hisz kislány voltam, mikor összejöttünk 13 éves voltam ő akkor 15.

Nem tudom már mit csináljak, ha letiltom egy idő után feloldom.

Valaki valami ötlet? :/

2018. szept. 23. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez lelki gyengeség,mindkét oldalról,elég erősen.

Nincs bennetek elég erős elhatározás. A múltból éltek,amiből közös jövő nem lesz,lássuk be, amit csináltok már-már nevetséges. Azt látom,meg se próbálsz úgy nézni másra, mint őrá? Hogy is menne,ha havonta "összejötttök?" Jelen esetben ez a viselkedés nem vonzó egy másik fél számára (aki nem te vagy ő),amíg ezzel fel nem hagytok, ebből nem lesz párkapcsolat, senkivel. Senki nem akar együtt lenni egy exét hajkurászó emberrel, aki max.csak beéri a jelenlegi párjával.

Látom,benned legalább van egy kis motiváció. Első körben tartsd a tiltást. Örökre. Ne oldd fel, a saját tetteidért te vagy felelős. Tiltsd le a számát, kerülj vele mindent kontaktot. Enélkül nem fog menni.

Ha az ellenkezőjét teszed,az sem tilos. Lehet csinálni még hónapokig is akár, a vége úgyis az lesz,hogy valaki lelki roncs lesz,ha nem mindkettőtök, és ez abszolút nem lesz vonzó egy harmadik fél számára. A életünkért saját magunk vagyunk felelősek, szóval tönkre is teheted, vagy javíthatsz is rajta. Kimászhatsz most belőle, úgy,hogy előbb-utóbb túlteszrd magad rajta, és úgy is,hogy valakinél elszakad a cérna, és összetörik.

Az út vége úgyis ugyanaz: Külön lét. Leírtam a két utat.

2018. szept. 23. 13:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2018. szept. 23. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!