Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal úgy volt, hogy együtt megyünk suliba ma reggel, de nem volt ott a megbeszélt helyen, negyed órát vártam majd elmentem egyedül... Egész nap nem írt semmit, eléggé megbántott ezzel. Nem szeretnék ilyen könnyen lemondani se róla, mert okos intelligens, értelmes, és még szép is. Szerintetek mit tudnák vele csinálni?
2018. szept. 20. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, kijatszotta.
2018. szept. 20. 20:13
 2/2 anonim ***** válasza:
50%

2 lehetőség van. Az egyik hogy átvert, a másik hogy szeretné ha küzdenél érte. Ezt úgy tudod megállapítani hogy beszélsz vele (nem erről a témáról) és figyeled a viselkedését. Ha le akar koptatni vagy nagyon semleges válaszokat ad akkor csak szédített. Vagy ha tördeli a csuklóját, megfogja a nyakát akkor bizonytalan. Szerintem beszélj vele és megtudod.

Ui.: Amúgy nem volt szép hogy nem volt ott

2018. szept. 20. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!