Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi erröl a véleményetek?
13 èves bi srác vagyok. Egy ideje tetszett egyik haverom, viszont úgy tudtam hetero. Tegnap este beszèlgettem vele, ès bevallotta hogy bi (eddig ő se tudta rólam, de elmondtam neki). Aztán ahogy beszèlgettünk felvetette hogy járhatnánk, mivel tetszek neki. Persze igent mondtam. Mi erröl a vèlemènyetek?
13/f
Értem. De szexualitással kapcsolatos tapasztalatok híján biztosan különbséget tudsz tenni az alábbi két eset között? 1. Vonz más fiúk társasága, közelsége, velük tudod igazán megosztani a gondolataidat, velük érzed jól magad. 2. Szexuálisan vonzódsz a fiúkhoz.
Mert ha azt mondanád, hogy 13 évesen már tudod, hogy homoszexuális vagy, azon kevésbé csodálkoznék. Ők tudják, hogy lánnyal nem tudják elképzelni magukat és kész. De nálad bonyolultabb a helyzet, hiszen téged a nők is vonzanak! Szerintem hagyd érlelődni ezt a dolgot, ne zárd be magad már most egy kategóriába! A haveroddal meg barátkozzatok nyugodtan, de ne nevezzétek ezt feltétlenül együtt járásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!