Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak egy fiúnak? És várjam meg h ő írjon rám, vagy én írjak? Az nem nagyon nyomulós?
szóval bejelöltem egy fiút és ugye ő visszajelölt!:D Eddig nem beszéltünk mert mindig diákmunkázott és nem tudtunk beszélgetni!De sokat szemeztünk meg köszöntünk egymásnak!:DSzóval az lenne a kérdésem,h mit írjak neki?Mert nem szeretnék sablon dumával kezdeni és rühellem ezt a "szia mizu" beszélgető kezdeményezést:/És a másik kérdésem ,h meddig várjak?Várjam meg míg ő ír,vagy inkább írjak rá én?a én írok rá akkor nem fogja azt hinni h nyomulós vagyok?Vagy ez nem nyomulós h én jelöltem be meg én írok rá?Nagyon tetszik meg szerintem én is neki mert ugye nagyon sokat néz,meg sokat szemezünk:DD
Válaszokat előre köszönöm:DDÉs trollok ne írjanak!:D
nyugodtam írj rá, ha ennyire tetszik.
Nem mi fogunk sírni.
De ha te ezt tényleg megfontoltad, akkor semmi baj
Nem tudom ki hogy van vele, de ha bejelöl valaki valakit, az lenne szerintem a normális, ha a "jelölő" keresi fel a "jelöltet", hogy mégis mi az oka a jelölésnek.
Tehát a kérdésedre válaszolva, azt írd meg neki, hogy mit akarsz tőle.
A többieknek pedig igazuk van, ez a korkülönbség hatalmas ennyi idősen. A srác valószínűleg max barátként tudna rád gondolni, de még ezzel a felállással is szokatlan lenne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!