Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy a 11-12 évesek szerelmesek?

Figyelt kérdés

Pl.Sokat beszélgetnek,haza kisérí a fiú a lányt,akkor amikor nem látja őket senki szájra puszi és ölelés,nincs csók és mind a ketten jó tanulok.

Szeríntem azért van ilyenkor sok szerelem,mert ilyenkor jö nnek a hormonok.

2018. aug. 31. 08:06
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
De nyílván elösszőr csak BARÁTSÁGról lenne szó!
2018. aug. 31. 08:10
 2/33 anonim ***** válasza:
87%
Én már az óvodában is szerelmes voltam!
2018. aug. 31. 08:22
 3/33 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem is nagy részt a hormonok miatt van, meg a másik részt szerintem azért, mert változik a világ.

Én is már voltam 5 és 6 osztályban szeretmes, holott mégcsak 11-12 éves voltam.

2018. aug. 31. 08:27
 4/33 A kérdező kommentje:
És ti elfogadnátok ezt a kapcsolatot ennyi idősen?
2018. aug. 31. 08:33
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
7 éves koromban is volt szerelmem. Kézen fogva sétáltunk. Ez volt a maximum közöttünk, úgyhogy nem kell rosszra gondolni. Mindenki tök cukinak tartott minket :) Csak manapság szólják le a gyerekeket, fiatalokat, hogy érzéseik, érzelmeik vannak.
2018. aug. 31. 08:50
 6/33 A kérdező kommentje:
5.egyetértek.
2018. aug. 31. 08:54
 7/33 anonim ***** válasza:
20%

ne már :D 11-12 éves korba milyen "hormon"?? még ha azt mondjátok 14, oké

de egy 11 évesbe annyira tombolnak a hormonok mint egy 70 évesbe (találós kérdés, idős korba mért nem áll fel??) 11-12 évesen még csak épp hogy van hormon termelés a fiuknál sincs full tesztó termelés

addig a pontig amit írtál szerintem aranyos a dolog, csak nem szabad túlzásba vinni a dolgot, ha még pár évig tartjátok ezt a szintet akkor oké :) én is láttam már hasonlót, 12-13 évesek lehettek, tiszta aranyosak voltak együtt

de láttam már olyat is, hogy már rendesen próbálták egymást lefele nyelni, na az már nem cuki.

meg amit ebbe a korba éreznek a gyerekek az még jó esélyel nem szerelem, így "felnőtt" fejjel vissza gondolva én 19 évesen voltam először szerelmes, hiába volt már előtte is pár kapcsolatom akiket "tiszta szívből szerettem"

2018. aug. 31. 09:27
 8/33 anonim ***** válasza:
94%
7-es. Igenis vannak hormonjai annak, aki már elmúlt 10 éves. Nekem pl 9,5 évesen jött meg a bajom. És én is voltam már szerelmes, igaz mindig csalódtam, de már hozzászoktam mire elértem azt a kort, hogy elfogadottabb legyen az, ha pasim van. De már kinőttem ezeket az ,,álmokat.'' Rájöttem, sosem voltam szerelmes, csak azt hittem szerelem amit érzek, de csak vágyakozás volt. Szerencsére már nem vagyok szerelmes 2 éve. Nem kérek belőle.
2018. aug. 31. 09:47
 9/33 anonim ***** válasza:
71%
Semmi, jó nekik.
2018. aug. 31. 09:49
 10/33 A kérdező kommentje:
7. A legtöbb gyerekben ilyenkor már vannak hormonok.
2018. aug. 31. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!