Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a 11-12 évesek szerelmesek?
Pl.Sokat beszélgetnek,haza kisérí a fiú a lányt,akkor amikor nem látja őket senki szájra puszi és ölelés,nincs csók és mind a ketten jó tanulok.
Szeríntem azért van ilyenkor sok szerelem,mert ilyenkor jö nnek a hormonok.
Szerintem is nagy részt a hormonok miatt van, meg a másik részt szerintem azért, mert változik a világ.
Én is már voltam 5 és 6 osztályban szeretmes, holott mégcsak 11-12 éves voltam.
ne már :D 11-12 éves korba milyen "hormon"?? még ha azt mondjátok 14, oké
de egy 11 évesbe annyira tombolnak a hormonok mint egy 70 évesbe (találós kérdés, idős korba mért nem áll fel??) 11-12 évesen még csak épp hogy van hormon termelés a fiuknál sincs full tesztó termelés
addig a pontig amit írtál szerintem aranyos a dolog, csak nem szabad túlzásba vinni a dolgot, ha még pár évig tartjátok ezt a szintet akkor oké :) én is láttam már hasonlót, 12-13 évesek lehettek, tiszta aranyosak voltak együtt
de láttam már olyat is, hogy már rendesen próbálták egymást lefele nyelni, na az már nem cuki.
meg amit ebbe a korba éreznek a gyerekek az még jó esélyel nem szerelem, így "felnőtt" fejjel vissza gondolva én 19 évesen voltam először szerelmes, hiába volt már előtte is pár kapcsolatom akiket "tiszta szívből szerettem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!