Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megpróbáljam elhívni valahova?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel egy edzésre járok és nagyon tetszik nekem. A törtènet az az, hogy edzőtáborban voltunk, ahol egyik nap észrevettem, hogy követ a szemével, másik nap párba kerültünk akkor végig mosolygott rám, de amikor elmentem mosdóba akkor összeálllt párba a haverjával. Amikor visszamentem mondta, hogy szeretne vele lenni de maradjak velük harmadiknak, hogy ne maradjak egyedül. Ezután az volt hogy eltelt egy-két nap és a strandon voltunk ahol az volt hogy kettő 12 éves gyerek odament a fiúhoz és valamit kérdeztek tőle, de én nem tudom, hogy mit. Aztán odajöttek hozzám a gyerek és mondták, hogy hív a srác. Odamentem a fiúhoz ès megkérdeztem tőle, hogy tényleg hív-e. Azt válaszolta, hogy igen lehet, de amúgy nem.1-2 percel később a gyerekek elkezdték mondani, hogy tetszek a fiúnak. Megkérdeztem tőle, hogy igaz-e és azt felelte, hogy nem szeretne erről nyilatkozni és hogy szeret mindenkit. Nem sokkal ezután a srác odajött hozzám a gyerekek hatására és elmondta, hogy tetszem neki. Kicsik mondták neki hogy kérdezzen tőlem vmit. Ő meg megkérdezte akkor hogy hogy vagyok. Természetesen válaszoltam rá. Utánna visszament a haverjához dumálni, a gyerekek meg kérdezték tőlem, hogy jól esik-e, hogy tetszem neki. Azt feleltem hogy igen de de nem nagyon hittem el. Ekkor a srác odajött újra hozzám és mondja, hogy igaz és megdicsérte az egyik versemet, hogy nagyon jó lett és hogy látszik rajta, hogy sok munka van benne. Én odaebb mentem és az egyik gyerek kiszurta, hogy erekcioja van. Engem kicsit elzavartak és megkérdezték a srácot, hogy szeret-e és azt mondta, hogy szeret mint egy klubtársat, de valamiért idegesitem és hogy egy másik srác undorodik tőlem.( aki nekem akkor meg tetszett). Pár nappal tabor után rairtam hogy igaz-e ez az egész és azt mondta, hogy csak vicc volt. Ezután írtam neki kétszer még. Az egyik az egy hónapja volt hogy megkérdeztem van egy kedve haverilag dumálni. Ő azt mondta, hogy most nincs telo közelben mert nyaral. A legutóbbi 3 hete volt, amikor egy szia-t írtam neki, de arra meg mindig nem válaszolt, közben elérhető volt Facebookon elég sokszor.2018. aug. 27. 12:01
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat a regényét, de ezt nem tudtam rövidebben összefoglalni
2018. aug. 27. 12:02
2/8 A kérdező kommentje:
Még annyival kiegészítem higy a gyerek azt mondtak higy egész nap engem nézett a fiú közben meg én nem vettem eszre, csak olyan érzésem volt mintha nézne, de nem hittem el. Plusz meg annyit, hogy egy hét múlva lesz edzés és szerintem ott lesz.
2018. aug. 27. 12:13
3/8 anonim válasza:
Ha 3hete nem ír vissza akkor nem érdekled.Ez egy gyerek csíny volt veled szemben..Beetettek,hogy szeret a srác mert észrevették,hogy neked tetszik...Hanyagold ezt a fiút.
4/8 adrivalaszol válasza:
A leiras alapjan ez a fiu meg nagyon eretlen, ha tetszel is neki, nem erett meg meg egy komoly kapcsolatra, ami persze ebben az eletkorban teljesen normalis. Ha megfogadsz egy jo tanacsot, ne is hederits ra! Ha esetleg benoa feje lagya es komolyan erdeklodik, majd akkor foglalkozz vele! Sok csinos ertelmes ifju rohangal meg rajta ivul, akikkel erdekesebben is el tudsz beszelgetni, es nem cask annyit tudnak kerdezni, hogy hogy vagy. :)
5/8 A kérdező kommentje:
17 éves srácról van szo
2018. aug. 29. 20:06
6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy meg volt hogy beszélgettem vele. De ekkor a gyerekek kérlelték hogy kérdezze meg hogy hogy vagyok
2018. aug. 29. 20:19
7/8 A kérdező kommentje:
És dermedten vigyorogva allt előttem
2018. aug. 29. 20:19
8/8 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani de ebből valószínűleg nem lesz semmi, ha erdekelned ot és megakarna megjobban ismerni akkor azon lenne hogy minél hamarabb visszairjon mert szeretne veled minél többet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!