Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nálam van így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nálam van így?

Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok és ha úgy adódna akkor később jó lenne ha lenne egy barátom de az apám nem engedi meg csak ha már 25-ön felül leszek. Szerintetek ez mennyire hülyeség? Szerintem az csak már nagyon nem tudok vele mit csinálni.
2018. aug. 24. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nagy hülyeség, de van valami okai hogy nem "enged " barátozni? Vagy gondolom nagyon félt, de ezt neked kéne vele megbeszélni, mi csak támogatni tudunk.
2018. aug. 24. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Igazából ha már 18 éves leszel akkor már a te döntésed lesz. Egyébként igen hülyeség.
2018. aug. 24. 14:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Nincs különösebb oka mert kitűnő vagyok és nem iszok nem cigizek nem drogozok semmi olyat nem csinálok
2018. aug. 24. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor engedi meg, hogy legyen barátod, ha már 25 éven felüli leszel? Ez most komoly?! :D Ne haragudj, de az apád nem teljesen százas. Tizennyolc éves korodtól azt csinálsz, amit akarsz, nem szabhatja meg az életedet. Majd az első együttlétnél is fogni akarja a kezedet, vagy mi? Bele kell törődnie abba, hogy egyszer te is felnőtt leszel, és van saját akaratod.
2018. aug. 24. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!