Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálhatta ezt? Csalódo...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatta ezt? Csalódottan és kicsit átverve érzem magam

Figyelt kérdés
Szóval,van egy oszt.társ csaj,aki most 12.elején kezdett el velem dumálni,kérdezősködött mindenfélét stb. Aztán már úgy beszélt velem és úgy nézett rám olykor,mint másra nem,pedig infós osztály voltunk,tudjátok mit jelent. Ha összenéztünk mindig mosolygott,ha ketten maradtunk,ha épp abbamaradt a dumálás akkor is,olykor megvárt itt-ott és néha cukkolódott,heccelt is,számon kérte,hogy miért nem hívtam el ide vagy oda. Az se tetszett neki,hogy szerettem az ofőt és tetszett is,hát na,25 éves volt és kedves. Voltak ilyen kirohanásai,hogy mi az hogy én bírom ezt az ofőt :D Meg kérdezte egyszer,miért úgy köszönök az ofőnek,hogy jó napot,kérdem"miért hogy köszönjek,szia drágám?" ő pedig"hát köszönnél úgy..." én meg viccből:"hát legszívesebben;)" ő pedig egy legyintéssel és egy mérges"aaah"-val elment :D Az utolsó,hogy a kis névnapi ajándékom miatt még el is érzékenyült. Úgy éreztem,hogy kedvel,én pedig emiatt szintén megkedveltem és később meg is tetszett de rendesen. De volt egy gyerek akivel már pár éve haverok voltak,viszont erről a gyerekről ebben az évben már úgy beszélt,hogy elege van,idegesíti,úgy tűnt mintha le akarná rázni. A nyűgeit,utóbbit is beleértve vagy a haveromnak vagy nekem mondta el,aztán volt,hogy a haverommal is összeveszett,nem egyszer,én pedig türelmes vagyok,meghallgatok bárkit bármit is mondd, ezért volt,hogy hozzám fordult és akkor én lettem neki a legnormálisabb az osztályban bla bla. No DE! Épp ma tudtam meg,hogy azzal a gyerekkel,akiből elege volt olykor,együtt voltak,csak titokban,direkt úgy csinálták a "nagyközönség" előtt,hogy senkinek fingja se legyen róla. A csaj állítása szerint 3 hónapot,a gyerek szerint 7-et..Ok... Mondta a gyerek,hogy sokszor nála aludt,hozzábújogatott meg hogy mondta,mennyire szereti őt,de most meg,nem rég azért szakított vele a csaj,mert sose érzett többet barátságnál,le is tiltotta mindenhonnan és most bánatos. Ki érti ezt? Annyira csendes,érzékeny és kedves,hogy 100 lányból 1 ha hasonló hozzá,ki nem néztem volna ezt belőle. Meg azt sem,hogy ennyire kiegyensúlyozatlan. A gyerek meg azt is mondta,hogy nem láttuk még az igazi oldalát. A neki perfect fiút keresi de a saját rossz tulajdonságait nem látja be. Szóval end of story,gondolom értitek miért sokkolódtam le mikor megtudtam,hogy ezek együtt voltak,pedig elhittem,hogy én lehetek neki olyan,aki megérti és akivel jól érzi magát. Éreztem valami vonzást és úgy tudtam még nem volt senkije és én lehetnék az első. Túl hiszékeny lettem hirtelen,pedig csak haverkodott.. Az,hogy kedvel,a tanév alatt egyértelmű lett,de hogy tetszek-e neki bármennyire is,az rejtély marad
2018. aug. 23. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyon kedvel téged

Tetszel neki hidd el

Azt várja már szegény, hogy mikor lépsz:DD

Igen is hívd el oda ahova úgy gondolod h ő is akar menni xd

A leírtak alapján szerintem te is meg a lány is rendes.

Attól függetlenül hogy titokban járt vkivel, nem jelent semmit. Bármennyit is volt vele, már nincsenek együtt és ki is törölte mindenhonnan. Tehát IGAZÁN nemm is szerette. Mert ha igen, akkor a későbbiekben az útjuk szépen válnak el mint pl. Hogy akkor legyünk csak barátok stb. Sablonos dumával.

Tegyél érte! Kedveskedj neki ahogy csak tudsz! Mindig mosolyogj rá és hagyjad békén az ofőt xd

2018. aug. 23. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy a srác hazudik és a lány igazat mond.Sőt a lánynak lehet valami indoka,hogy hazudjon,például nagyon rosszul érzi magát mert járt a sráccal,egyszerűen letagadná de már megtörtént sajnos.

Őszintén hagynád a lányt egy kis buta pletyka miatt?A pletykák javarészt nem igazak.Szerintem emiatt fölösleges benne csalódnod.

2018. aug. 23. 21:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Ez az ofős dolog inkább ilyen "vicc" volt,hisz olyan jól nézett ki,hogy 20-ból 18-nak bejön,szóval érted.

Nem pletyka szerintem,az ő szájukból hangzott el,a csaj mondta,hogy 3 hónap,de szakított vele,letiltotta, most még is rossz kedvű. De miért?

Am #1,köszcsike,hogy rendesnek titulálsz,nagy arc vagy ;D

De mondom,lehet túlzok,hisz még a haverommal is jobban tartotta a kapcsolat,akire párszor még meg is sértődött,még kajálást is beszéltek meg(amiből mondjuk nem lett semmi). A háta mögött meg a haver mondja nekem,hogy mennyi rigolyája van és mivel ő ilyen "szeretek bunkó lenni" típusú sokszor vita lett köztük. Még ezt is neki mondta el,hogy szakított és bánatos. Ezek alapján én nem vagyok neki senki se,vagy csak nem tart olyannak,hogy bármibe is tudnék segíteni

2018. aug. 24. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!