Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatta ezt? Csalódottan és kicsit átverve érzem magam
Nagyon kedvel téged
Tetszel neki hidd el
Azt várja már szegény, hogy mikor lépsz:DD
Igen is hívd el oda ahova úgy gondolod h ő is akar menni xd
A leírtak alapján szerintem te is meg a lány is rendes.
Attól függetlenül hogy titokban járt vkivel, nem jelent semmit. Bármennyit is volt vele, már nincsenek együtt és ki is törölte mindenhonnan. Tehát IGAZÁN nemm is szerette. Mert ha igen, akkor a későbbiekben az útjuk szépen válnak el mint pl. Hogy akkor legyünk csak barátok stb. Sablonos dumával.
Tegyél érte! Kedveskedj neki ahogy csak tudsz! Mindig mosolyogj rá és hagyjad békén az ofőt xd
Lehet,hogy a srác hazudik és a lány igazat mond.Sőt a lánynak lehet valami indoka,hogy hazudjon,például nagyon rosszul érzi magát mert járt a sráccal,egyszerűen letagadná de már megtörtént sajnos.
Őszintén hagynád a lányt egy kis buta pletyka miatt?A pletykák javarészt nem igazak.Szerintem emiatt fölösleges benne csalódnod.
Ez az ofős dolog inkább ilyen "vicc" volt,hisz olyan jól nézett ki,hogy 20-ból 18-nak bejön,szóval érted.
Nem pletyka szerintem,az ő szájukból hangzott el,a csaj mondta,hogy 3 hónap,de szakított vele,letiltotta, most még is rossz kedvű. De miért?
Am #1,köszcsike,hogy rendesnek titulálsz,nagy arc vagy ;D
De mondom,lehet túlzok,hisz még a haverommal is jobban tartotta a kapcsolat,akire párszor még meg is sértődött,még kajálást is beszéltek meg(amiből mondjuk nem lett semmi). A háta mögött meg a haver mondja nekem,hogy mennyi rigolyája van és mivel ő ilyen "szeretek bunkó lenni" típusú sokszor vita lett köztük. Még ezt is neki mondta el,hogy szakított és bánatos. Ezek alapján én nem vagyok neki senki se,vagy csak nem tart olyannak,hogy bármibe is tudnék segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!