Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak egy egyéjszakás kapcsolat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy egyéjszakás kapcsolatot akart?

Figyelt kérdés
Egy nyaraláson találkoztunk ahol ott voltak a közös barátaink. Este elmentünk bulizni táncoltunk is együtt. Végig jól elvoltunk táncoltunk sokat beszélgettünk meg persze smároltunk. :) Többször mondta hogy jól lenne máskor is találkozni és én is így gondoltam. Azonban ő szeretett volna velem lefeküdni de én nem akartam. Avégén megbeszéltük hogy másnap ugyanugy majd dumálunk azonban másnap látszott rajta hogy kerül engem és mintha nem merne vagy akarna rámnézni. Akkor most tényleg csak "kalandot" akart?
2018. aug. 13. 17:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos Katácska igen. Ő csak azt akarta.
2018. aug. 13. 17:45
 2/15 MessorKing18 ***** válasza:
100%

Igen. Ez a srác csak táncolni meg ....i akart egy jót.

Jól is csináltad. Az ilyen nem éri meg.

És mielőtt jön az oltás hogy nem szabad így beszélni a fiúkról most mondol hogy én is fiú vagyok és 18 éves.

2018. aug. 13. 17:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem talál nálad esélyt a folytatásra.

Rendesen lepattinthattad szegényt szerintem :-D

2018. aug. 13. 17:51
 4/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk én nem érzem hogy lepattintottam aztán lehet hogy mégis úgy sikerült :) Ma mindegy én mondtam neki hogy szivesen megismerném de ezek szerint ő nem igazán gondolta komolyan.
2018. aug. 13. 17:58
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha úgy viszonyul hozzád, akkor valóban felejtős a srác Katácska drága.

Sajnálom hogy így alakult, tényleg.

2018. aug. 13. 18:09
 6/15 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom de annak örülök hogy végül nem feküdtem le vele.
2018. aug. 13. 18:10
 7/15 anonim ***** válasza:
16%
Így van.Másképp ő keresett volna.
2018. aug. 13. 18:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Jol tetted!
2018. aug. 13. 18:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, de ebből kifolyólag te jártál jobban, hogy nem mentél bele. Így könnyebb lesz elfelejteni őt :)
2018. aug. 13. 18:19
 10/15 anonim válasza:
26%
Nem biztos. Az is lehet, hogy ha kúreltál volna vele, még most is együtt lennétek.
2018. aug. 13. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!