Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Jól cselekedtem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Jól cselekedtem?

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb barátom azt megkérdezte tőlem, hogy feljöhetne-e hozzám a barátnőjével. Én erre azt válaszoltam, hogy nyugodtan jöjjenek még amúgy se ismerem a barátnőjét. Én azt terveztem hogy leülünk és beszélgetünk egy kicsit. Később ezt írta a barátom: a kulcsot hogy oldjuk meg? elrejted az ajtó elé? Én meg ott gondolkodtam hogy hogyan jön szóba a kulcs. Aztán le esett hogy csak kupakolni szeretnének feljönni a lakásomba. Egész nap takarítottam a lakást hogy fogadjam a vendégeket,vettem rágcsát meg üdítőt, erre meg ez derül ki... Azt akarták hogy mennyek el otthonról addig amíg ők dugnak nálam és az a baj hogy ezt ők teljes mértékben komolyan gondolták. Elküldtem őket a francba. És most teljesen ki van rám akadva a barátom(már nem is a barátom) hogy ennyit nem engedek meg nekik. Szerintetek jól cselekedtem?

2018. aug. 7. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy jól cselekedtél. A lakásod nem bordélyház, menjen máshova.
2018. aug. 7. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ők csövesek? Nincsenek lakásuk egyikőjüknek sem? Jézusom de szánalmas..
2018. aug. 7. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk elég naiv voltál, mit gondoltál, mit akar nálad a barátnőjével??? :D

Mondjuk ezen hülyeség összeveszni, egyikőtök sem kezelte megfelelően a helyzetet.

2018. aug. 7. 17:46
 4/6 October15 ***** válasza:
43%
3.: Hát minimum 2 srác 1 lány.. XD
2018. aug. 7. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam már egyébként volt ilyen helyzet. Egy lakótelepen lakom én és az osztálytársam barátnője. És amikor ő is itt volt feljöttek és elvoltunk, buliztunk, de a barátnőjénél aludt. De nálam is aludt már amikor túl későn értünk haza és nem akarta hajnal 3 kor felkelteni őket. Nem vagy naiv egyszerűen fas**ok voltak és szemetek..
2018. aug. 7. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Én beszálltam volna harmadiknak! :D
2018. aug. 7. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!