Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérnék egy bonyolult dologban. A barátomnak be kell vallanom valamit de hogy?
Hát ha tényleg nem érzel semmit az exed iránt, akkor nem lesz nehéz dolog hitelesen, a saját szemszögedből elmesélni neki az esetet. Mond el neki úgy, ahogy te érzed, hogy helyes. Mondjuk így:
Képzeld múltkor elmentem a barátnőm születésnapjára és találkoztam egy volt exemmel. Mondta, hogy hazakísér(bár egyébként nem értem, hogy miért kísértetted magadat haza vele, ez a te hibád is) és pedig mondtam neki, hogy oké. Amikor elváltunk, akkor megint mellettem volna, megfogta a kezemet és megcsókolt. Utána rám nézett és azt mondta, hogy ne kérdezzek semmit, így nem tudom, hogy mit jelentett ez az egész. Én nem akartam hogy megcsókoljon és ellöktem magamtól(ha tényleg nem szeretted volna és tényleg ellökted magadtól) és nagyon haragudtam rá. Nem jelentett nekem semmit, viszont akartam, hogy tudd, mert semmit sem szeretnék eltitkolni előled, és téged szeretlek, bocsáss meg, hogy egyáltalán alkalmat adtam rá neki, hogy ilyen helyzetbe kerüljünk.
Hát igazság szerint ha tényleg így érzel, ahogy leírtam, akkor előadod magadat hitelesen, DE HOGYHA
Előző vagyok véletlenül entereztem.
Tehát hogyha nem így érzel és még érzel valamit az exed iránt, akkor inkább ne erőltesd a dolgot és ne próbáld átverni a mostani barátodat.
17/F
igaza van :) az előzőnek el kell neki mondani :)
le ülni és meg beszélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!