Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet a legjobb fiú barátomnak?
A legjobb barátom egy fiú. Egy nap meséltem neki egy másik fiúról, akivel egész jól el lehet beszélgetni meg minden. Ekkor a legjobb barátnőm megmutatott neki egy képet az említett fiúról. Ezután eléggé cinikus beszédmodorra váltott. Ezután kb. egy hétig eléggé hidegen, ridegen szólt hozzám. Mi baja lehetett? Ő is sokat szokott nekem mesélni lányokról akik tetszenek neki. Születésünktől fogva ismerem őt, de ezt most nem értettem, hogy mi baja lett.
15 éves lány vagyok :)
Ezt kissé valótlannak tartom, mivel a személyiségem... hát... nem túl lányos. Emellett metált, rockot, rappet és kpop-ot hallgatok, amik közül ő csak a rappet és a rockot szereti.
Néhány téren azonos az érdeklődési körünk, viszont nagyon sok helyen nagyon is eltérő. Úgyhogy ezt kissé valótlannak tartom.
De köszönöm a válaszod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!