Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent e valamit a szajrapuszi?
Figyelt kérdés
Felelsz vagy merszeztunk par baratommal. Nekem szajrapuszit kellett adnom egy lanynak es fogalmam sincs miert, de igent mondtam. Viszont amikor fiuval kellett volna nem vallaltam el. Egyebkent ez volt eletem elso szajrapuszija es most egyreszt kinosan erzem magam hogy ilyen nyomi volt az elso, masreszt remelem, hogy csak azert voltam hajlando csak a lanynak adni mert vele joban vagyok, azokat a fiukat meg ki nem allhatom, nem pedig azert mert biszex/leszbi lennek. Ti mit gondoltok?2018. júl. 29. 22:15
1/4 anonim válasza:
A szájrapuszi jelenthet valamit általában, például a vonzódást, de ebben a helyzetben nem vonnék le ilyen következményeket.
A lánnyal jóban vagy, ismered, valószínűleg ezért csattanhatott el egy szájrapuszi, meg azért, mert valószínűleg úgy érzed, lánnyal nem jelent semmit sem, míg a fiúkkal egy ilyen csókba is átmehet.
Mellesleg, nem tudom hány éves vagy, de valószínűleg fiatal, így felmerülhet, hogy inkább a nemi hovatartozásod keresed. Nekem is volt olyan, hogy azon gondolkodtam, hogy milyen lehet lánnyal, de végül elmúlt, azóta nem is érdekel, boldog kapcsolatom van egy férfivel.
Ne aggódj, nem jelenti azt, hogy lezbikus vagy biszexuális vagy ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Sziaa
Nagyon aranyos vagy koszonom hogy valaszoltal raadasul ilyen hosszan:))
Egyenkent 15 vagyok
2018. júl. 29. 22:55
3/4 anonim válasza:
Csak ugyanazt tudom mondani mint az első, lehet hogy még keresed a szexuális irányultságod. Viszont az valószínűbb hogy mivel a lánnyal jóban vagy, megbízol benne, de a srácokban nem, és ha lánnyal csinálod abban "amúgy sincs semmi", ezért teljesen logikus hogy azt választod, így nem vagy se homo, se biszex :D bár én szeretek biszex lenni, nem vagyok behatárolva 🤔😁
4/4 anonim válasza:
Ha iszom egy kicsit, akkor néha csókolózom lányokkal, rendesen nyelvvel meg minden ami kell. Amúgy nem tudnék egy kapcsolatot elképzelni, csak jól esik mindkettőnknek, nem nagy cucc. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!