Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy a csókolózás?
Sziasztok:) Még egy hónapja sincs, hogy együtt vagyok az első barátommal, minden jól megy, a csókot kivéve. A szájrapuszi oké, nincs vele semmi gond. Viszont a normális valamiért nem megy...csak maximum 3 másodpercig. Nem tudom mi lehet a probléma, már hatezer oldalt tanulmányoztam, ezernyi véleményt olvastam, de valahogy nem tudok túllendülni ezen a problémán. Talán túl sokat gondolkozok rajta, vagy nem tudom, de sose sikerül normálisan, valamiért nagyon félek. Veletek volt ilyen? Tudnátok valami tippet adni, hogy mit tegyek? A válaszokat előre is köszönöm!:)
14/l
Pontosabban megfogalmaznád?
Elhúzod a fejed vagy csak nem tudod, mit csinálj?...
Ne tanulmányozz semmit, egyszerűen csak csináld természetesen. :) És ami a fontos: ne félj! Félelemből nem is lehet csókolózni. Azt szerelemből kell. :)
Olyan pedig nincs, hogy "normális". Persze, be lehet tanulni egy adott sablont, de a csókban pont az a szép, hogy nagyon egyedi tud lenni. :)
Egyébként meg nem muszáj egyhuzamban egymás szájában lenni percekig.
Ehez is két ember kell.Bármi meg lepő.
Smároltam már olyan csajal hihetetlen jo volt.Még ugyis hogy én mögötte áltam ,őmeg igy oldalra hátra forditota fejét.
( pedig nem sok tapasztalatom van )
#2 vagyok. Én csak első csóknál voltam ilyen:D aztán már szinte tökéletesen ment a dolog.
Annyi, hogy ne parázz rá. Elrontani nem igazán lehet, vagy ha mégis, nevettek egyet rajta és újra próbáljátok. Mondjuk az sem jó, ha ezzel szórakoztok nap mint nap, mert megunjátok:D
Ne nyilvános helyen! Már csak azért is, mert nem illik...
Igazából szerintem a nyelves csókot nem lehet annyira rövid ideig csinálni. Mármint jól el lehet lenni sokáig azzal, hogy a másik száját "felfedezed" :D csak "játssz" a nyelvével :D
Sok sikert:))
(Mellesleg, sosem hittem volna, hogy valamikor majd én próbálok csók témában tanácsot adni valakinek:'))
14L
Az elso baratommal en is pontosan ilyen voltam. 4 honapig jartunk,de a nyelves csok mindig muszajbol tortent reszemrol. Rola pedig az a hir jarja,hogy milyen jol smarol,de nekem valahogy unalmas volt. Bar szerintem en is bena voltam,sot,tuti.
Aztan eltelt 2 ev,es mar nagyjabol belejottem:D Van egy nagyon jo baratom,aki nem igazan tudta elfogadni regebben,hogy a fiukhoz vonzodik. Ezert lekapott,es meg o is megdicsert,hogy milyen jol csokolok(csak az a baj,hogy lany vagyok.)
Szoval,szerintem a technikadon tenyleg csak gyakorlassal lehet fejleszteni,de az is lehet,hogy a fiu a bena.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!