Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá snapen?
Van egy 15-16 éves lány aki tetszik nekem, de én se ismerem és Ő se engem csak annyit tudok róla h egy városban lakuk.
16F
Szia, esetleg ha ugyanabba a középsuliba jártok, akkor egyszerűbb lesz majd ismerkedni szeptemberben.
Írj rá nyugodtan, kérdezd meg hogy hogy telik a nyáriszünet, és hogy volt-e valahol a nyáron.
Nem tudom hogy honnan ismerted meg, de azt is felhozhatod, hogy szia, láttalak (ahol megismerted) és szimpatikusnak tűntél. Aztán így tuti fog válaszolni.:)
Sok sikert!
Utolsó, ha csak képeket küld a srác, a lány csak azt fogja hinni hogy “na ez is egy ismeretlen, aki képeket küld” legalábbis én ezt szoktam hinni.
Persze nem hülyeség amit írsz, de nem feltétlen kell olyan képeket küldeni neki amit a haveroknak.
Az viszont tényleg jó ötlet, hogy válaszolgass a napjára (mystory) vagy a képeire amit küld.:)
(#3as voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!