Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan irjak rá (több lent)?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan irjak rá (több lent)?

Figyelt kérdés
Ráirtam egy lányra, aki tetszik, viszont nem nagyon volt aktiv, és elléggé rosszul kezdödött szerintem az egész. Várjak még egy kicsit és probáljam meg ujra, vagy mit tegyek?

2018. júl. 16. 20:16
 1/4 anonim válasza:

Csak egy kérdés...

Korban merre jártok?

2018. júl. 16. 20:20
 2/4 A kérdező kommentje:
17 leszünk idén mind a ketten
2018. júl. 16. 20:21
 3/4 anonim válasza:
Legyél kitartó (de ne zaklasd) és bátor mert azt szeretik a lányok!!!
2018. júl. 16. 20:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a harci helyzet, hogy megkerdeztem, hogy zavarom-e.De nem volt aktiv es csak ejjel valaszolta, hogy nem.Tobbet nem irtam.Probaljam meg kesobb vagy mondjuk "Szia! Kicsit rosszul kezdtuk. Gondolom nem vagy otthon. Nem kezdjuk ujra?
2018. júl. 16. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!