Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi el barátnőmet motorozni velem? 19F
Barátnőm most töltötte a 18. Arra gondoltam, hogy meglepen egy motoros kirándulással, de nem akarják elengedni a szülei. Hozzáteszem nem vagyok egy bunkó, száguldó motoros. Mindig figyelek, mert régebben sikerült egy párszor eltaknyolnom. Még pénzbe se kerülne nekik minden motoros cuccot én állnék. De ígysem mennek bele. Megbízható vagyok, egyszer sem bántottam a lányukat, mindig kedves vagyok velük, de ha felteszem ezt a kérdést teljesen kiakadnak és elkezdenek cseszegetni, de értelmes okot nem akarnak mondani. Barátnőm is szeretné, de őt is csak cseszegetik emiatt. Egyszerűen nem értem.
Remélem jó kategóriába írtam a kérdést.
Mert féltik. Nem tőled hátha nem vigyázol rá. Hanem te is láthattál például olyan autóst hogy szemből, előzés közben áttért a sávodba és alig fértél el. Vagyis ha te szabályos vagy, az nem garancia arra hogy más közlekedő is az.
Ha busszal mennétek kirándulni akkor lehet hogy a Föld megkerülése ellen sem lenne kifogásuk.
Igazuk van, motorozni életveszélyes!
NEM miattad, de a motoron SEMMI nem véd, ha egy idióta beléd megy. Ott ülsz egy szál lószar ruhában, az autós úgy ken fel a fára, mint a frász.
Autóban legalább ott a kasztni, ami megóv valamelyest.
Mivel nem tartanak "egy szintűnek" téged úgyse fogják megmondani miért, nemhogy meggondolják magukat.
A lányos szülők, főleg az apák és főleg tinikorban csak veszélyforrásnak és elűzendő vadnak tartják a fiúkat, hát még ha motorozik is.
Huu nálunk teljesen más a helyzet. Lány vagyok, és 12 éves korom óta motorozok, a barátommal is én szerettettem meg ezt :D
Na bocsi ne én legyek a téma
Nem tudom, milyen az a túra, természetes, és jogos, hogy féltik a lányukat, és hiába 18, és azt csinál, amit akar, nem akar emiatt szemben állni a szüleivel..
Először is, szerintem ne túrázz vele, hanem a szüleivel beszéld meg, hogy elmentek néhány km-re, max 1-2 órás utazásra, és ha nem is nagyon ült még motoron, legalább szokhatja :)
Másrészt, ha épségben hazakerül, talán idővel rá lehet beszélni a szülőket is
Bár, ha egyszer össze költöztök, nem lehet majd kifogásuk :D felnőtt, és nem velük lakik, nem szólhatnak bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!