Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretitek, ha egy lány sűrűn a hajatokba túr? Vagy ez zavaró nektek?
Figyelt kérdés
2018. júl. 25. 15:08
3/10 PussyCrusher2005 válasza:
Ha fodrasz utan kijovok es egybol szetbas**a a hajam akkor ja. Amugy nem zavaro.
4/10 anonim válasza:
Nem hosszú hajam van,nem is páva. De nem szeretem,ha szét van bva...
Ha egy átlagos sima normális hajam lenne,ami nem xar alapbol,es csak rovidre kell vagni,akkor nem erdekelne..
5/10 anonim válasza:
Barátom imádja, de a tarkóját és a feje oldalát szoktam simogatni, meg imádja amikor a hátát vakargatom.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még! Ment mineenkinek a zöld kéz! :)
2018. júl. 25. 20:02
7/10 A kérdező kommentje:
*mindenkinek
2018. júl. 25. 20:02
9/10 anonim válasza:
A barátom imádja, olyankor simán el is tudna közben aludni :D
10/10 anonim válasza:
Kimondottan utáltam, de már jó ideje kopaszra borotválom a fejem, úgyhogy az már nem játszik :D amúgy ezt is sokszor simogatják, ami viszont nagyon király érzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!