Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mennyire zavaró, ha egy lánynak nem tűl szép a bőre?
Vannak rajta kisebb bőrhibák, az arcomon ilyen kipirosodás mindig+ napkiütés a testem kb minden pontján.
Striáim meg narancsbőröm is van, de azokat próbálom eltűntetni.
Van egy pár piros pötty a felkaromon, de nem annyira feltűnőek, kivéve, ha begyullad valamelyik.
Az arcomon van pár (2-3) pattanás, de azokat is igyekszem rendbe rakni.
Ezen kívül van még kismillió sebem a lábamon meg a karomon és egy pár a felsőtestemen is, mert béna vagyok és minden igyekezetem ellenére folyton megsérülök.
Ezen kívül annyit kell rólam tudni, hogy átlag súlyom meg magasságom van. Nyílt és kissé gyerekes a személyiségem és makacs(már csak azért is, már csak azért sem) természetem van.
15/L
Engem egyáltalán nem zavar, lehetsz úgy is szép, hogy bőrhibáid vannan, meg a belső számít természetesen, nem a külső :)
15/F
Bocsi, észre se vettem, hogy elírtam:D
Köszi a válaszokat amúgy!:)
Végül is egy csomó rém ronda bőrű nő mászkál az utcán a férjével/pasijával, szóval akkor velem se lehet akkora gond ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!