Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet rontani az első csókot? Igaz, hogy majd ösztönösen tudni fogom, mit kell csinálni?
Lelombozlak.
Nem fog ösztönből jönni. Ha neki is első, valószínű, hogy bénázni fogtok. De majd jót nevettek rajta :D Nem kell ezt az első csók dolgot véresen komolyan venni, ha elsőre nem lesz tökéletes, majd lesz harmadjára. Mindent meg kell tanulni, senki sem úgy születik, hogy rögtön tud biciklizni vagy csókolózni.
Nagyon introvertált nő vagyok, az első alkalommal idegen volt a helyzet. 2 hete voltam együtt a vallásos és erkölcsös barátommal, mikor elcsattant az első csók. Bár közösen kezdeményeztük, de akkoriban (17 évesen) nagyon gátlásos voltam, furcsa és hihetetlen volt az egész, és hirtelen. Kellett úgy 6 alkalom amire megszoktam és élveztem a dolgot.
24, N
Egyik csók sem tökéletes, olyan csak a filmekben van. Persze érezheted annak, de abban is lesznek fog-összekoccanások, tempóelrontás, és tiszta nyál arc is:))
Nekem az első egész jól sikerült, nagyon hamar ráéreztünk a barátommal, (neki is az volt az első), kb fél órán keresztül abba sem hagytuk.:)
Nyugi, tényleg jönni fog magától, és az "elrontásokon" is csak röhögni lehet ha tényleg megfelelő a partnered.
Sok sikert!!;)
17l
Engem is mindenki azzal nyugtatott, hogy osztonosen fog menni, hát sajnos nem ment :D a fiúnak már nem az volt az elso csókja, szóval ő irányított, de mikor megéreztem a nyelvét szivbajt kaptam :D
Ne stresszelj rá, ha nem is lesz a legjobb, nevettek egyet, és sokat gyakoroltok :P
Hajrá :)
Egy csók szerintem sem a technikától lesz jó, hanem a személytől:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!