Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek most akkor tetszem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most akkor tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel egy edzőtáborban voltam és edzésre is együtt járunk. Az történt hogy a vízben voltunk és voltak a körünkben 11-12 éves gyerekek akik mondták, hogy tetszem ennek a srácnak. Ő nem akart nyilatkozni először erről, amikor rá kérdeztem. Aztán végül elmondta, hogy igen elvileg bejövök neki. Persze nem nagyon hittem el, de a fiú mondta, hogy igaz. A kicsik még mondták azt is, hogy egész nap engem nézett közben én nem vettem észre és nem is hittem nekik, de mondja a fiú, hogy ez is igaz. Miközben erről beszéltünk a srácnak felállt a farka. De az érdekesség a végére, hogy a gyerekek megkérdezték a pasit, hogy mit gondol rólam és azt mondta hogy idegesítem, de azért szeret, mint edzőtársat/havert.
2018. júl. 23. 22:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igen,ez egyértelmű!

Meg lehet,hogy azért mondta,hogy idegesíted,mert felállt tőled,ami neki vérciki társaságban.

2018. júl. 23. 22:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Mit tegyek hogy megtudják az igazat?
2018. júl. 24. 07:13
 3/11 A kérdező kommentje:
És meg volt annyi hogy tetszik nekem a klubból egy másik srác és o ra azt mondta hogy undorodik tőlem, közben vkinek csak annyit mondott hogy nem vagyok az esete. Szerintetek miért mondta a srác?
2018. júl. 24. 07:30
 4/11 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy ő meg csak tagadja. :D

Ilyenkor a fiúk azt sem tudják,mit mondjanak. Vannak,akik nagyon tiltakoznak,vannak,akik beletörődnek,és elmondják,vannak,akik csak álmodoznak... De mindről kiderül a fenti három opciónál,hogy szerelmesek.

Akik meg nem azok,azok meg közömbösek. Tényleg,nem foglalkoznak a csajjal,nincsen semmi furcsa a viselkedésükben.

2018. júl. 24. 09:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Ra kérdeztem és azt mondta hogy vicc volt
2018. júl. 24. 13:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Kár.
2018. júl. 24. 16:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem hogy akkor miért állt fel a farka?
2018. júl. 24. 17:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Mert fiatal,és fiúból van.

Hány éves!

2018. júl. 24. 17:21
 9/11 anonim ***** válasza:
*?
2018. júl. 24. 17:22
 10/11 A kérdező kommentje:
17
2018. júl. 24. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!