Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan flörtöljek vele?
-Szióka! A rendőrség üldözi a farkamat, nincs valami hely, ahol elbújhatna?
Biztos siker, tesó!
Nekem ez mindig beválik!!
Prezentálom is:
F:Szia
L:Hali
F: És erre azt mondja a csaj: Úristen, ez a legnagyobb farok amit valaha láttam! Mire én: Tudom!
F: Bocsi nem ide...Mizu?
Használd egészséggel de csak is jó célokra!
Mennyi troll, ezért szeretek ide feljönni.
A kérdésedre válaszolva: Szerintem hívd el személyes talira. Felesleges írkálni. Ha elmegy veled talira akkor már fél siker. Egy kis séta. Beültök valahova és te fizeted amit ő kér. Ott meg már jön magától minden. Amúgy meg ha mégse akarod elhívni akkor már az elején nyomni kell a csipkelődéses dumát meg a flörtöt mert így 2 hét után már csak egy nyomulós srácot lát majd aki meg akarja dugni és kész. Ilyenkor nehéz elhitetni vele hogy te komolyan akarod vele és nem párszor megkapni. Na sok sikert a talihoz. Ott van esélyed. Légy férfi ;)
bocsi, de hogy szedsz össze egy idegent snapen? :D
a troll válaszok meg hibátlanok :D
bókolj neki. dicsérd meg a haját, szemét, mellét, mittudomén miket tölt fel. vagy csak küldj egy dickpicet, elég egyértelmű lesz :DDD
hogy kezdd el? már elvileg két hete ismerkedtek, mit akarsz még elkezdeni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!