Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tippek? (tobbi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
A hivatalba kellett mennem meg nemreg, aztan bejott pont a velem szembelevo szekkel (ami a terem masik oldalan volt) egy nagyon aranyos kinezetu babaarcu srac. Nagyon bejon nekem es neha igy raneztem. Aztan mikor behivtak, o pont ugy ult hogy belatott oda ahova mentem. Es akivel mentem meselte hogy barmikor mondtak bent a nevemet arra nezett es szinte le sem vette rolam a szemet. Mivel o csak az en nevemet hallotta, en az ovet nem, remenykedni sem remenykedtem hogy keresi fog. Aztan hazamegyek es latom hogy valaki bejelolt. Hat o. Huuh nagyon orultem. Aztan nem sokkal kesobb lattam hogy egy masik kozossegi median is bejelolt amit megjeloltem az oldalamon. Barmit kitettem a mystoryba, mindig az elsok kozott nezte meg. Aztan mondom jelzéskent bejeloltem egy masik oldalon ahol o is fenn van. El sem telt par perc, visszajelolt. Kitettem egy kepet szinten par perc mulva belajkolta. De nem ir meg semmi. Szerintetek varjak? Vagy tegyem meg az elso lepest? Koszonom a válaszokat😊

2018. júl. 20. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Tedd meg ez egyértelmű, nem is értem ez miért kérdés... ja és írj ékezeteket mert egy pasi azt értékeli ha adsz magadra és szépen helyes írod le amit mondani szeretnél neki :)
2018. júl. 20. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is írj neki, ennél egyértelműbben már nem is adhatta volna a tudtodra, hogy tetszel neki.
2018. júl. 20. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Es figyeld meg, hogyha ekezetekkel irsz, o is ugy fog😉
2018. júl. 20. 20:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Uhh köszönöm a válaszokat. És ne haragudjatok az ékezet nélküliségre csak gyorsan írtam.

De mit írjak? És mi van ha nem is tetszem neki?

2018. júl. 20. 23:31
 5/6 anonim ***** válasza:
JÓ bolond vagy ha azt hiszed nem tetszel neki! Mit vársz még mit tegyen? Álljon elég és valja be hogy tetszel neki.(Tetszene mi?! :D) De komolyan írj neki, hogy bejön neked. Nyugi nem fog lerázni. :D
2018. júl. 21. 02:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Na tessék, írtam neki és meglepően rendes, meg azonnal megnézi mit írok. És igazatok volt, hogy mivel neki ékezettel írok, ő is azzal is. Köszönöm a biztatásokat.
2018. júl. 21. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!