Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Zavarna titeket ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavarna titeket ha a 18 éves barátotok csak nettó 120at keresne?

Figyelt kérdés
2018. júl. 18. 20:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: te hány éves vagy és mennyit keresel?
2018. júl. 23. 10:19
 12/17 anonim válasza:
83%
Keress hozzá te is 120-at és akkor nem fog zavarni...
2018. júl. 23. 12:43
 13/17 anonim válasza:
100%

Most sírjak, vagy nevessek? Én 40 felett is örülnék ennyinek, mert sajna munkát sem találok.

Korábban "jónak mondható" nettó 170-et kerestem, 40 évesen..

2018. júl. 24. 08:55
 14/17 anonim válasza:
94%
18 evesen szerintem nagy dolog, ha valakinek onallo keresete van, legyen az barmilyen keves is. Kezdetnek jo, aztan lehet majd szepen lassan az evek soran fejlodni, elorebb lepni.
2018. júl. 24. 18:06
 15/17 anonim válasza:
100%
Szerintem baromi nagy szó, ha valaki 18 évesen nem, hogy csak dolgozik, hanem már nettó 120at keres! Szóval nem az, higy zavarna, hanem inkább külön büszke lennék rá😊
2018. júl. 26. 00:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Haha... 27 évesen kevesebbet keresek 120 nettónál...

Ha lenne párom, és még dolgozna is (mindegy, hány évesen), én sírnék boldogságomban, hogy nem én keresem egyedül a pénzt. Még ha "csak" ilyen "keveset" is kapna... A te példádra visszatérve, 120 nettó egyáltalán nem kevés úgy, hogy a párod csak 18. Nyugodtan becsüld meg ezt a pénzt is, mert sokkalta kevesebbet is lehet keresni (legálisan xD) sajnos.

És kalkuláld bele, ha abbahagyta a tanulmányait, hogy dolgozzon, meglehet, hogy ennyi marad a fizetése a későbbiekben is. Ha tanulna tovább, akkor lenne lehetőség előrelépésre, de hogy már most inkább pénzt keres, azzal lehet, hogy elvágja magát attól, hogy képzettebben még többre vigye. Persze a szükség nagy úr, ettől függetlenül becsülendő, hogy megáll a lábán, és amit említettem is, csak egy lehetőség.

Sok sikert! Légy büszke a párodra, hogy dolgozik, és segíts neki. :)

2018. júl. 26. 01:17
 17/17 anonim válasza:
18 évesen a többség még gimnáziumba jár és legfeljebb nyári/gyermekmunkát végez egy kis plusz zsebpénzért vagy esetleg gyűjt valamire szóval még az se zavarna ha nem keresne semmit. Az unokatestvérem 22 éves és még egyetemre jár és lehet, hogy mellette dolgozik is, de nem keres többet ő sem.
2018. aug. 1. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!