Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S, tanácstalan vagyok?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy fiúval, úgy éreztem minden rendben, megbeszéltük, hogy találkozni fogunk, de 2 napja nem keres, nem értem mi történt, nem beszéltem vele csúnyán, azt éreztem minden rendben van.2018. júl. 15. 18:19
2/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy mindig o irt rad es most azt varja, hogy te irj?
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsit egy oldalúnak érezte a dolgot.
Akkor lehet, hogy az van amit az előző írt és azt várja, hogy te is jelentkezz, érdeklődj.
4/8 A kérdező kommentje:
Írtam neki, de nagyon furcsán ír..
2018. júl. 16. 12:43
6/8 A kérdező kommentje:
pár szóban, ha bőven ír akkor is perverz dolgokat
2018. júl. 17. 15:23
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy valamelyik haverjával fogadtak, hogy legyen ez meg ez. Úgyhogy lehet csak szivat..
8/8 anonim válasza:
ugyanez tortent velem fiu vagyok. En azert nem irtam pont 2 napig mert o se irt ennyire egyszeru. Mekkora bonyodalmat csinaltok ha nem ir a fiu az nem jutott meg eszetekbe lanyok h ti is erdeklodhetnetek ?? Nem mert valami mas motoszkál a fejetekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!