Teljesen tanácstalan vagyok, mit tegyek?
Kb egy évvel ezelőtt elkezdtem énekelni a Hangképző zeneműhelyben, ami életem egyik legjobb döntése volt. Az éneklés az életem, és a jövőmet is zene közelében képzelem el. Azonban egy barátnőm, akit kb fél éve ismerek hát hogy is mondjam...eleinte színész akart lenni, meg minden és hát a hangja is hagy némi kivetnivalót maga után, de ki vagyok én hogy beleszóljak, de kitalálta hogy énekes akar lenni. Én mióta élek (18éve) énekelni akarok, ő pedig kitalálta hogy jaj most ő is oda akar járni ahova én.
Csan tűzről pattant ötlet e, vagy tényleg ,,régóta" tervezi azt nem tudom...de mindenben utánoz miközben én próbálom a ,,karrieremet" építeni.
Mondtam neki hogy eleve meghallgatás van a Hangképzőben, úgyhogy készüljön fel, meg én mondtam neki hogy a heyében várnék még (15éves) a helyében, de erre azt hitte nem bízok a tehetségében meg stb.
Most én irigy vagyok, vagy mi van velem? Nagyon rosszul érzem magam emiatt egy ideje...
Bocsánat a zavart fogalmazásèrt
Nem igazán értem, hogy mi a problémád vele?
Hacsak nem vagy féltékeny rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!