Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet aszexuális társkeres...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet aszexuális társkereső oldalt találni?

Figyelt kérdés
Aszexuális társkereső oldalt keresek. Több óra keresés után sem sikerült előbbre jutnom. (csak külföldi oldalakat találtam). Hol találhatok ilyet?

2018. júl. 13. 23:26
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ott.
2018. júl. 15. 03:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Én se találtam ilyet. Szerintem jelenleg nem létezik ilyen oldal, hisz elég kevesen vagyunk.
2018. júl. 15. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
nemdugok pont huha
2018. júl. 15. 17:55
 4/5 Bruce_Wayne válasza:
facebook, Magyar Aszexuális Közösség, van külön társkeresős alcsoport is. Külföldi pedig acebook.net ;)
2018. júl. 15. 19:20
 5/5 Asdy777 válasza:
AceApp mobilos applikáció? (Mondjuk az is inkább külföldi, de vannak magyarok is)
2018. júl. 28. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!