Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van valaki fent társkere...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van valaki fent társkereső oldalon, és miért lép be minden nap, ha nem olvassa az üzeneteit?

Figyelt kérdés
Osztálytársam, és 390 olvasatlan üzenete van. Minden nap belép. Engem csak egy kérdés foglalkoztat; mi a rákért lép be minden nap, ha egyáltalán nem olvas üzenetet? ._.

2018. ápr. 3. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolom csak ő akar nézelődni, nem érdekli, hogy a huszonharmadik kispista milyen ótvar f.a.s.zsággal fárasztja már megint. Gondolom eleinte olvasta őket, csak aztán kiégett a retinája.
2018. ápr. 3. 23:02
 2/4 A kérdező kommentje:
De ha csak nézegetni akár, akkor adódik a kérdés hogy ehhez minek belépni minden nap? Nem regisztráltál minden nap valaki a környéken... Nyilván lehet hogy beszélget valakivel, no de ha ezt teszi akkor miért csak ott? A neve és a képe is publikus.
2018. ápr. 3. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Aha, hát akkor passz. Kérdezd meg tőle :)
2018. ápr. 3. 23:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Azt már kérdeztem hogy miért van fent, de azt mondta hogy már nem használja évek óta. Ami a fent említettek miatt vicces, de inkább nem húztam az agyát, mert egyből nekem ugrott hogy mit képzelek magamról :D
2018. ápr. 4. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!