Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek melyik pasi jön be inkább a kettő közül?
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
Attól, hogy melyiknek mi a foglalkozása attól tekintsünk el, csak a külső számít.
2018. júl. 11. 14:46
11/16 anonim válasza:
Egyszerüen csak jobban néz ki. A másodiknak szerintem kicsit furcsa feje van. Nehéz megfogalmazni, hogy ki mitől lesz vonzóbb az ember számára.
12/16 A kérdező kommentje:
Értem, Trapp jobban néz ki és kész.
De csak azt jelenti, hogy jobban néz ki mint az első vagy azt, hogy az első nem néz ki jól? Ő nem is tetszene ha csak úgy random, betalálna mondjuk egy szórakozóhelyen?
Szerintem mindenképp átlag feletti azért a kinézete.
2018. júl. 11. 19:50
14/16 anonim válasza:
Azt nem mondom, hogy csúnya, de azt sem, hogy kifejezetten az esetem. Az meg, hogy ha betalálna egy szórakozóhelyen, hogy akkor tetszene -e...az nem csak a külsejétől függ. Kisugárzás, személyiség, kémia...ez sok mindenen múlik. Tetszett már nekem kevésbé helyes fiú, és hagyott már teljesen hidegen egy 10/10-es. A szépség relatív. Ami neked átlagfeletti, az másnak lehet, hogy éppen elmegy. Igazából egyik tagot sem igazán ismerem, így csak képekből tudok ítélni. A 2.-nál van olyan kép, ahol nagyon jól nézki, és van olyan is, ahol egyáltalán nem jön be. Az 1. az összesen tetszik. Ezért írtam őt.
15/16 anonim válasza:
3. vagyok
Most miért kellett lepontozni? Manapság már egy lány nem is fifazhat a bátyjával és nem nézhet f1 sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!