Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti járnátok egy ilyen fiuval?
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok. 170 cm és 61 kg. Focizik a kedvenc tantárgyam az angol . A hajam barna és a szemem is.
Csak az a baj hogy van egy kis hájas pocakom. Ez nagyon visszataszító dolog?
Köszönöm a válaszokat előre is. Írhatok privátban. 😉
Legjobban velem hasonló korú lányokhoz szól a kérdés
2018. ápr. 1. 16:18
1/14 Varga Lilian válasza:
A fiúknál szerintem elengedhetetlen hogy legyen egy kis felesleg, mert attól is férfias vki. Emellett fintos a személyiség is ezt sosem szabad elfelejteni! 30-70 az arány... Szóval ha nem zavar ne foglalkozz vele
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi 😉
2018. ápr. 1. 17:02
3/14 anonim válasza:
Nekem nincs bajom a pocakkal, jó rajta feküdni.
Mondjuk nem értem, hogyha valaki focizik, miért van hasa, de mind1...
4/14 anonim válasza:
Naahhhhhh végre visszairhatnál priviben!!!!! Niki
5/14 anonim válasza:
Uristen,ahogy elolvastam...mondd, hogy nincs novered!
6/14 anonim válasza:
Alkatfüggő a dolog mert ha hátad is szélesebb hozzá akkor nemgáz. Ha vézna lábaid vannak mellette akkor meg furcsa.
Személyiségedről nem mondtál semmit :)
Nekem okés lenne csak 7 centivel magasabb vagyok..
13/L (hehe 1 honap es 14)
7/14 A kérdező kommentje:
Valaki akar privátban beszélgetni?
2018. ápr. 2. 17:16
8/14 anonim válasza:
Ezek alapján igen,ha amúgy szimpatikus a fiú és jól ki jövünk egymással.
14/l
9/14 anonim válasza:
Igen nekem is szimpatikus vagy. 13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!